Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 23.03.2017

Bolnica preporučila pesme za - vežbanje reanimacije

Večernje novosti 22.03.2017
Kako bi pomogli mladim kolegama da lakše savladaju tehnike masaže srca, njujorška prezbiterijenska bolnica izbacila listu numera pogodnih za vežbanje zahvata. NjUJORŠKA prezbiterijenska bolnica izbacila je spisak pesama koje mladi doktori treba da… »

Rusija odbila da učestvuje na Evrosongu preko satelita

Večernje novosti 23.03.2017
Ruski Kanal 1 odbio je danas ponudu Evrosonga da ruska pevačica Julija Samojlova učestvuje na tom takmičenju "na daljinu", odnosno putem satelita, nakon što je Ukrajina zabranila ruskoj predstavnici da uđe u tu zemlju. Ruski Kanal 1 odbio je danas… »

Učestvujte u obeležavanju Nacionalnog dana štenaca

Večernje novosti 23.03.2017
Pokušava da se skrene pažnja na spasavanje napuštenih kučića i da se obrazuje javnost o užasima koji se dešavaju u nelegalnim uzgajivačnicama. LjUBITELjI pasa danas proslavljaju Nacionalni dan štenaca. Ovaj praznik predstavlja poseban dan u… »

Alkalna dijeta efikasnija od lekova

Večernje novosti 23.03.2017
Visoka kiselost organizma je okidač za govoto sva obolenja, naročito kancer. Najbolje od svega je što vas ovaj režim ishrane ne tera da gladujete, već samo da izbacite određene namirnice. Stalno ste umorni i nervozni, nemate dovoljno energije… »

Video: Ulični pas svaki dan donosi poklon u zamenu za hranu

Večernje novosti 23.03.2017
Mešanac Tua Plu, noseći neki predmet u ustima kao poklon, obično list, ili parče papira koje nađe na ulici, ide kod žene koja mu daje da jede. TUA Plu je pas sa Tajlanda. Nema dom, živi na ulici sa majkom i preživljava zahvaljujući hrani koju… »

Zaštitite ruke, vrat i dekolte

Večernje novosti 23.03.2017
Tanka koža na rukama i vratu nema sposobnost regeneracije kao na licu, zato je, kada izlazite, zaštitite kremom sa zaštitnim faktorom. Posle tuširanja, dok je koža vlažna, utrljajte ulje od semenki šafrana. Proleće se već oseća u vazduhu, sezona… »

Koliko je svež vazduh zaista zdrav?

Večernje novosti 23.03.2017
Naučnici su utvrdili da šetnja šumom utiče na krvni pritisak, otkucaje srca, hormone stresa, pa čak i na rak. NEDAVNE studije koje nam dolaze sa Dalekog istoka pokazuju koliko je svež vazduh zaista zdrav i koliko se njegov uticaj na zdravlje čoveka… »

Napravite policu za vino

Večernje novosti 23.03.2017
Drvene palete često su materijal koji se koristi u takozvanim projektima “uradi sam”. Sve što vam je potrebno su: drvene palete, brusilica, šmirgla, testera, čekić, ekseri, lak za drvo ili farba. Drvene palete predstavljaju inspiraciju za… »

Budućnost lečenja srčanih oboljenja: Tkivo srca napravljeno na listu spanaća

Večernje novosti 23.03.2017
Naučnici najavljuju da će ovom tehnologijom moći da prave velik broj tkiva za presađivanje, pa čak i kosti. NAUČNICI sa tri američka univerziteta iskoristili su sistem prenosa tečnosti kroz lišće da stvore srčano tkivo na listu spanaća. Oni su… »

"Primabalerina" kritikuje stvarnost

Večernje novosti 23.03.2017
"Babe" novom pesmom najavljuju koncert u beogradskom “Mikser hausu”, a da njihovo okupljanje nije šala potvrđuju novim singlom “Primabalerina”. GRUPA “Babe” najavila je za 1. april performans uz interakciju sa publikom u beogradskom… »