Izvor: Vesti online/Balkan arhiva vesti 23.03.2017

Lavrov upozorava Zapad: U Makedoniji postoji opasnost...

Vesti online 23.03.2017
Ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov upozorio je zapadne zemlje na opasnost zaoštravanja situacije u Makedoniji. - U Makedoniji je trenutno izuzetno složena situacija, možemo je čak nazvati i svojevrsnom krizom, koja je umnogome veštački… »

"Izetbegović je poslednji ratni lider, vreme je da ode iz politike"

Vesti online 23.03.2017
Predsednik Saveza za bolju budućnost (SBB) BiH Fahrudin Radončić poručio je u četvrtak da je krajnje vreme da iz politike ode lider SDA Bakir Izetbegović, jer je on, kako je rekao, zadnja vrsta ratnog lidera na Balkanu. Radončić je izjavio da… »

Banjalučki Arkan pijan skočio na glavu u prazan bazen!

Vesti online 23.03.2017
Ranko Marjanović zvani Arkan (32) iz Kmećana kod Banjaluke teško je povređen kada je pijan skočio u prazan bazen u bašti kafea "Intermeco" u banjalučkom naselju Lauš. Nesreća dogodila se dva sata posle ponoći i očevici tvrde da je Marjanović… »

"Bojim se da u Republici Srpskoj sledi vatreno proleće"

Vesti online 23.03.2017
Predsedavajući Predsedništva BiH Mladen Ivanić rekao je da očekuje od bošnjačkog člana Predsedništva Bakira Izetbegovića da napravi prvi korak kako bi se rešila politička kriza u BiH. Kada je reč o Republici Srpskoj, Ivanić je, gostujući na… »

Unija za neutralnost Crne Gore tuži NATO zbog posledica bombi

Vesti online 23.03.2017
Unija za neutralnost pokrenuće tužbu protiv svih članica NATO-a koje su 1999. godine bombardovale SR Jugoslaviju, zbog produženog dejstva osiromašenog uranijuma i ostalih agenasa koji su, kako je saopšteno, doveli do povećanja broja obolelih u… »

Kustin marš na Drinu

Vesti online 23.03.2017
Bistru vodu Drine političkim talasima zamutio je bivši gradonačelnik Srebrenice Ćamil Duraković koji se usprotivio inicijativi ove opštine u RS o simboličnom povezivanju Srbije i BiH nacionalnim parkom na obalama ove granične reke. Plan o spajanju… »

Nemac prevario Hrvate: Nismo ni slutili...

Vesti online 23.03.2017
Osoblje jednog luksuznog hrvatskog hotela dočekalo je neprijatno iznenađenje kada su shvatili da je Nemac, nakon višednevnog uživanja pobegao ne plativši ništa. Joakim Rotenburger, nemački državljanin koji sada živi u Švajcarskoj, krišom je… »

Evropska poltika doživela debakl u Makedoniji

Vesti online 23.03.2017
Posle podrške koju je Ivanov dobio od mađarskog premijera Viktora Orbana, jasno je da unutar EU nema jedinstvenog stava kada je u pitanju rešavanje makedonske krize. Visoki komesar EU za proširenje Johanes Han, koji je u Skoplje došao kako bi… »