Politika arhiva vesti 23.03.2017

RIK: Opozicija nema razloga da sumnja u izborni proces na Kosovu

RTS 23.03.2017
Predsednik Republičke izborne komisije (RIK) Vladimir Dimitrijević je saopštio da opozicija nema nijedan razlog da sumnja u legitimitet izbornog procesa na Kosovu i u Metohiji tokom izbora za predsednika Srbije 2. aprila. Vladimir Dimitrijević je to… »

Nataša Jeremić podnela krivičnu prijavu protiv SNS, Vučića i Jovanova (VIDEO)

Beta 23.03.2017
Novinarka i supruga predsedničkog kandidata Vuka Jeremića, Nataša Jeremić podnela je danas krivičnu prijavu Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu protiv Srpske napredne stranke, njenog lidera Aleksandra Vučića, kao i funkcionera SNS… »

Policijski sindikat Srbije: Potrebno odobrenje za odlazak na predizborni skup

RTS 23.03.2017
Reprezentativni Policijski sindikat Srbije saopštio je da im se javio veliki broj policajaca iz svih Policijskih uprava po Srbiji, koji navode da im je zabranjeno prisustvo predizbornim skupovima predsedničkih kandidata. "Policajcima po Srbiji je od… »

Šešelj: Mogu da pobedim Vučića u drugom krugu

Beta 23.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je u Kragujevcu da može da u drugom izbornom krugu pobedi kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića. "Naša strategija je u dva dela. U prvom krugu je teško… »

Vučić: Sa Putinom o dolasku ruskih kompanija

Politika 23.03.2017
RUMA – Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom tokom predstojeće posete razgovarati, pre svega, o ekonomskoj saradnji dve države i mogućem dolasku jedne ruske kompanije koja bi proizvodila… »

Ivanović: Da se konačno skine ljaga sa mog imena

Večernje novosti 23.03.2017
Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović kaže da je optimista pred početak novog suđenja u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici. Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović kaže da je… »

Bez odlaganja osnujte ZSO

Večernje novosti 23.03.2017
Predstavnici Evropske Unije pozvali vlasti u Prištini da prekinu opstrukciju sporazuma iz Brisela. ZVANIČNICI EU pozvali su predstavnike vlade u Prištini da prekinu dalje odlaganje osnivanja Zajednice opština sa srpskom većinom, saopštila je… »

Saučešće Vučića Terezi Mej

Danas 23.03.2017
Povodom jučerašnjega napada u Londonu, predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić uputio je saučešće britanskoj premijerki Terezi Mej. Iskreno smo zaprepašćeni i ožalošćeni užasnim događajem u britanskoj prestonici. Taj stravični akt… »

Stamatović za vraćanje obaveznog vojnog roka

Press 23.03.2017
Predsednički kandidat Milan Stamatović izjavio je u Novom Sadu da se zauzima za vraćanje obaveznog služenja vojnog roka. Foto:B92.net "Državu brani vojska, ali i znanje, diplomatija i zdrav, zadovoljan i bogat građanin. Svako ko želi da otme i… »

"Bugarski voz" i drugi modeli krađe na izborima

Radio 021 23.03.2017
Plašenje, ucenjivanje i plaćanje građana tokom izbornog ciklusa neki su od načina na koji se može manipulisati izbornom voljom, a izborne krađe poput bugarskog voza već su oproban model. Stranke na vlasti i u opoziciji stalno optužuju jedna drugu… »