Zabava arhiva vesti 23.03.2017

Epilog drame: Šime Šiklić zbog napada na Milicu proteran iz Srbije!

Blic 23.03.2017
Šime Šiklić Simon sklopio je danas nagodbu sa sudom i priznao krivicu za nasilje nad bivšom košarkašicom Milicom Dabović. Kako saznaje "Blic", on je priznanjem krivice dobio uslovnu kaznu od deset meseci, koja neće biti izvršena ukoliko u naredne… »

Naučnici doveli u pitanje porodično stablo dinosaurusa

RTS 23.03.2017
Klasifikaciju dinosaurusa, staru više od 100 godina, naučnici su sada doveli u pitanje, zalažući se za sveobuhvatnu reviziju njihovog porodičnog stabla, navodi se u studiji objavljenoj u novom broju časopisa „Nejčer“. Dugo se smatralo da su… »

Na Siciliji moguća mafijaška tura za turiste

Beta 23.03.2017
Italijanska turistička agencija u gradu Trapani, u zapadnom delu Sicilije, došla je na ideju da organizuje "mafijašku turu"  -  obilazak nekoliko lokacija povezanih s tom kriminalnom organizacijom, što je izazvalo nezadovoljstvo lokalnih vlasti… »

Godišnjica smrti, žalost ne prestaje: Madžgaljevu majku od tuge leči unuka Sara

Svet 23.03.2017
Majka Marinka Madžgalja, Mirjana, ni godinu dana posle njegove smrti ne može da se pomiri s činjenicom da joj je sin preminuo. Glumčeva bivša supruga Dubravka Mijatović skoro svakodnevno vodi osmogodišnju ćerku Saru kod bake kako bi joj pomogla da… »

Ekskluzivno Tajno venčanje u Las Vegasu: Suzana ne zna da joj se ćerka udala

Kurir 23.03.2017
Tek kad je ceremonija završena, ćerka joj je javila da se udala, što je nju šokiralo. Teodora Kunić (23), ćerka Suzane Mančić (60), udala se u tajnosti u Las Vegasu za 20 godina starijeg biznismena, saznaje Kurir. Naslednica loto devojke i… »

Opljačkana Ljiljana Blagojević: Glumica se oglasila na Tviteru i ovo zamolila lopova!

Kurir 23.03.2017
Popularna srpska glumica Ljiljana Blagojević doživela je neprijatnost u Beogradu, kada joj je lopov uzeo novčanik sa novcem i dokumentima. Ljiljana je zamolila poštenog džeparoša da joj vrati dokumenta, a novac neka zadrži i potroši, kako je… »

Rusija odbila da učestvuje na „Evrosongu“ preko satelita!

RTS 23.03.2017
Ruski Prvi kanal odbio je danas ponudu EBU-a da ruska pevačica Julija Samojlova učestvuje na tom takmičenju „na daljinu“, odnosno putem satelita, pošto je Ukrajina zabranila ruskoj predstavnici da uđe u tu zemlju kako bi učestvovala na… »

(Video) Ovo nikako nije smeo da joj kaže: Seka ošamarila šminkera!

Kurir 23.03.2017
Šminker je svakako dobio šta je zaslužio. Pevačica Seka Aleksić napravila je haos na snimanju svog novog spota. Incident je nastao kada je njen šminker Bojan Vukadinović izgovoio nešto što nijedna žena ne bi volela da čuje. Naime, Vukadinović… »

Dajanu zovu na Pink: Paunovićki posle razvoda od Žike sve krenulo

Kurir 23.03.2017
Voditeljka se neće pridružiti ekipi „Granda“, gde je ranije radila, već pregovara s „ružičastom televizijom“ da pojača njihove redove. Dajana Paunović uskoro se vraća na male ekrane. Pevačica i voditeljka pregovara s čelnicima Pink… »

Fetboj Slim na „Si densu“ slavi godišnjicu istorijskog nastupa u Brajtonu!

RTS 23.03.2017
Jedan od najvećih producenata i disk-džokeja svih vremena Fetboj Slim će obeležiti 15 godina od najveće žurke svih vremena, na plaži Jaz na festivalu „Si dens“. Dobitnik Gremija, tri BRIT i čak 10 MTV nagrada, nastupiće na Jazu tačno na 15… »