Arhiva vesti 27.03.2017

"S Putinom nekad samo o dugovima, sad sve plaćamo"

B92 27.03.2017
Moskva -- Očekujemo dolazak novih ruskih kompanija u Srbiju, kaže premijer Aleksandar Vučić novinarima u Moskvi posle razgovora s predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. “Moji prvi sastanci sa Putinom, prvi, drugi i treći, uvek su se ticali pitanja… »

Rusija: Stotine uhapšene zbog protesta, Navaljni u zatvoru

B92 27.03.2017
Ruska policija uhapsila je više stotina osoba tokom protesta opozicije, a opozicioni lider Aleksej Navaljni kažnjen je novčano i sa 15 dana zatvora. U jednom od najmasovnijih protesta protiv korupcije i režima Vladimira Putina poslednjih godina, više… »

Ovo se zove pljačka: Uzeo kredit 150 000 evra, isplatio 135 000, banka prodaje stan i traži 400 000

Kurir 27.03.2017
BEOGRAD - Udruženje bankarskih klijenata Efektiva zatražilo je od Narodne banke Srbije da donese hitne mere kojima bi se sprečilo aktiviranje hipoteka kod kredita u švajcarskim francima. "Tražimo hitno donošenje odluke o moratorijumu na dalju… »

Beli: Ako želite da me preselite u Skupštinu da je ofarbam u belo, glasajte za Belog

Blic 27.03.2017
Predsednički kandidat Luka Maksimović (Ljubiša Preletačević Beli) izjavio je danas u Beogradu da ljudi treba da glasaju za njega jer on veruje u budućnost za razliku od ostalih kandidata. - Treba da glasaju za mene iz jednog razloga, jer sam mlad… »

Vučić bio pozvan da se vrati na sastanak: Putin tražio razjašnjenje po ova dva pitanja!

Pravda 27.03.2017
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je na sastanku sa premijerom Aleksandrom Vučićem da se nada da će se odnosi dveju zemalja pozitivno razvijati. Vučić je nakon sastanka sa Putinom rekao da je ruski predsednik znao i lično odobrio sve što je… »

Jeremić: Drugi krug je izvestan, posle će se sve promeniti

B92 27.03.2017
Beograd -- Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić rekao je da je drugi krug izbora izvestan i da je "režimu jasno ko ima kapacitet da ga politički nokautira". Jeremić je tokom razgovora sa stanovnicima beogradske opštine Surčin kazao da će se… »

Šešelj: Ruske vojne baze rasporediti u Srbiji, nikada nećemo postati članica EU

Večernje novosti 27.03.2017
Amerikanci sada naoružavaju Hrvatsku, Albanci pripremaju svoju vojsku na Kosovu, a u Makedoniji samo što nije izbio građanski rat - poručuje lider radikala. Lider SRS i kandidat na predsedničkim izborima u Srbiji Vojislav Šešelj izjavio je, u danas… »

Vujošević zvanično selektor BiH

B92 27.03.2017
Košarkaški stručnjak Duško Vujošević zvanično je imenovan za novog selektora reprezentacije Bosne i Hercegovine. Bivši trener Partizana, te nekadašnji selektor Srbije i Crne Gore, te samostalne CG, potpisaće četvorogodišnji ugovor na leto, po… »

Posle dve godine braka, Severina i Igor očekuju prvo dete! Pevačica u trećem mesecu trudnoće!

Svet 27.03.2017
Kada je, u maju 2015. godine, jedna od najvećih zvezda regiona Severina Vučković priznala da je srećno zaljubljena i da se zabavlja sa Igorom Kojićem, malo ko je toj ljubavi predviđao sjajnu budućnost. I mediji i javnost osudili su njihovu vezu na… »

Simić: Povratak u institucije u interesu srpskog naroda na Kosovu

Beta 27.03.2017
Predsednik poslaničkog kluba Srpske liste u Skupštini Kosova Slavko Simić rekao je da su se danas, po sopstvenoj odluci, poslanici te liste vratili u kosovski parlament nakon što su u oktobru zamrzli svoje učešće u radu u kosovskim institucijama… »