Automobili arhiva vesti 28.03.2017

Grand Motors od početka sajma prodao više od 130 automobila

Auto blog 28.03.2017
Svoj nastup na 53. Međunarodnom sajmu automobila u Beogradu, koji traje do 2. aprila, Grand Motors ocenjuje više nego uspešnim: kupci su već preuzeli predračune za više od 130 automobila tri brenda koje uvozi, prodaje i servsira ova kompanija. „Od… »

BASF analizirao trendove boja u evropskoj automobilskoj industriji

Auto blog 28.03.2017
Sektor Premaza kompanije BASF, lider u razvoju automobilskih OEM premaza na evropskom tržištu, predstavio je novi „Izveštaj kompanije BASF za automobilske OEM premaze za tržište Evrope”. Izveštaj daje detaljan uvid u boje koje se koriste za… »

Prvi autobusi sa hibridnim pogonom na srpskim putevima

Press 28.03.2017
Od početka aprila u sistem gradskog saobraćaja u Čačku biće uključeno 10 korišćenih Volvo gradskih autobusa sa hibridnim pogonom, koje je za potrebe prevoza putnika u tom gradu kupila firma Autoprevoz. foto: b92.net Tako će Čačak postati prvi… »

Predstavljen tim koji će Srbiju prezentovati na auto-moto trkama "24 Heures Moto"

Prva 28.03.2017
Danas je u prostorijama Auto-moto saveza Srbije u Ruzveltovoj 18, održana konferencija za medije na kojoj je prezentovan tim koji će predstavljati Srbiju na najprestižnijim i najstarijim auto-moto trkama trkama izdržljivosti na svetu “24 Heures… »

Rasprodata specijalna serija: Model vredan 2,3 miliona evra rezervisan dve godine unapred (foto)

BK TV 28.03.2017
Meklaren je otkrio da će njegov budući sportski automobila sa tri sedišta koštati dva miliona funti (2,3 miliona evra), a da su 106 planiranih primeraka već dobili svoje vlasnike. Automobil koji trenutno ima fabričku oznaku BP23, pripadaće posebnoj… »

BMW priprema luksuzni pick up

Total car 28.03.2017
Tržišni fokus automobilske industrije je poslednjih nekoliko godina potpuno usmeren na SUV. U ovoj klasi se danas između ostalih ogledaju i oni koji to nisu mogli ni da zamisle poput jednog Bentlay ili Alfa Romea. Međutim, priča se širi i na SUV… »

Koje su boje automobila bile najtraženije u 2016.

Press 28.03.2017
Bela je još uvek najpopularnija automobilska nijansa u Evropi, sa učešćem od 29 procenata u prodaji novih vozila, a za njom slede crna sa 19 procenata i siva sa 18 procenata, objavila je kompanija BASF u svom najnovijem istraživanju. foto: b92.net… »

Vesnić vozi evropske runde TCR Internacionalne serije i TCR Trofej Evropa

Auto blog 28.03.2017
Slavni srpski automobilista Milovan Mikica Vesnić planira da ove sezone izveze pet evropskih takmičarskih vikenda TCR Internacionalne serije i da se na kraju sezone na autodromu Adrija bori za TCR Trofej Evropa. Opisani program uključuje startove na… »

Ford ulaže 1,2 milijarde dolara u tri fabrike u Mičigenu

Auto blog 28.03.2017
Kako prenosi Tanjug, kompanija Ford Motor uložiće 1,2 milijarde dolara u tri fabrike u Mičigenu, kako bi utrla put za obnovu proizvodnje pikapa Rendžer i SUV vozila Bronko. Za to su dobili i pohvale od predsednika Donalda Trampa, izveštava agencija… »

Kako sam se kalio na “rols-rojsu”

Total car 28.03.2017
Nema većeg uspeha od ostvarivanja dečačkih snova. A Pavle Trpinac, rođeni Beograđanin, svoje je ostvario dolaskom na Beogradski sajam automobila. Ali u kakvom stilu! Kao jedan od ključnih dizajnera najekskluzivnijeg automobila koji se više od pola… »