Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 28.03.2017

Radulović: Ozbiljna šansa za drugi krug!

Alo 28.03.2017
Predsednički kandidat Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović smatra da postoji ozbiljna šansa da se dođe do drugog kruga na predsedničkim izborima 2. aprila. On je danas u Subotici ocenio i da nije dovoljno zastupljen u medijima i da "to nešto… »

Belog podržali: Šurda, Iznogud, Hulk, Neo, Šojić, Pikac, izbesneli Maksi... (FOTO)

Alo 28.03.2017
Na društvenim mrežama pojavila se fotografija spiska od 651 osobe ili bića koji podržavaju kandidaturu Ljubiše Preletačevića Belog. Na društvenim mrežama pojavio se spisak od 651 osobe i bića koji podržavaju kandidaturu Ljubiše Preletačevića… »

Jeremić: Rešiti položaj veterana i vojnih invalida!

Alo 28.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić je izjavio danas da su veterani i vojni invali u normalnim zemljama na svaki način povlašćeni i da tako mora biti i u Srbiji, kao i da bi kao predsednik inicirao zakon koji bi sistemski rešio njihov položaj. "Kao… »

Zašto sam rešila da glasam za Vučića

Alo 28.03.2017
Srpska folk diva Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od 650 javnih ličnosti koje su podržale Aleksandra Vučića, lidera Srpske napredne stranke, u trci za predsednika Srbije. Ona je ekskluzivno za „Alo!” otkrila motive takvog postupka, iako je… »

Čanak: Sigurno neću podržati Vučića u drugom krugu!

Alo 28.03.2017
Predsednički kandidat LSV Nenad Čanak ocenio je da ne bi bilo dobro za Srbiju da pobedi Aleksandar Vučić i pozvao građane da u što većem broju izađu na izbore 2. aprila. Kako se navodi u saopštenju, Čanak je u razgovoru sa građanima Novog… »

Stamatović traži hitan sastanak opozicionih kandidata!

Alo 28.03.2017
Milan Stamatović tvrdi da "Vučićevi jurišni propagandni odredi" crtaju mete na čelu kandidata za predsednika. Jedan opozicioni kandidat za predsednika Republike optužen je da je ubio svog najboljeg prijatelja; drugome je supruga proglašena za vođu… »

SVM: Vučić je garant stabilnosti

Alo 28.03.2017
Član predsedništva Saveza vojvođanskih Mađara Nandor Ujhelji pozvao je članove i simpatizere SVM u Adi, da glasaju za Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, jer je on, kako je istakao, garant političke stabilnosti i multikulturalnosti… »

Jeremić čestitao mami rođendan!

Alo 28.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić i pored brojnih obaveza koje ima u završnici predsedničke kampanje nije zaboravio rođendan jedne veoma bitne žene u njegovom životu, majke Sene. On je na društvenoj mreži Tviter objavio fotografiju na kojoj je sa… »

S300 stiže do jeseni!

Alo 28.03.2017
Razgovor srpskog premijera sa ruskim predsednikom bio je plodan u svim oblastima, a kako „Alo!” saznaje, Srbija bi do kraja godine trebalo da dobije i ponos ruske vojne industrije - sistem S300. Nabavkom ovog raketnog sistema bila bi zaokružena… »

Beli i Parović častili protivnike sa 500.000 €!

Alo 28.03.2017
Predsednički kandidat Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, objavio je da neće koristiti sredstva iz državnog budžeta namenjena za kampanju. Njegovim stopama pošao je i Miroslav Parović, a preostala suma raspodeliće se… »