Izvor: B92/Politika arhiva vesti 28.03.2017

Hodžaj: Vučić može na Kosovo uz uslove, biće tu tri sata

B92 28.03.2017
Priština -- Ministar inostranih poslova Kosova Enver Hodžaj izjavio je da je Aleksandru Vučiću dozvoljena poseta Kosovu u sredu i da će ona trajati tri sata. Na konferenciji za medije s ministrom inostranih poslova Luksemburga, Hodžaj je rekao da je… »

Radulović: Ozbiljna šansa da dođemo do drugog kruga

B92 28.03.2017
Subotica -- Predsednički kandidat Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović smatra da postoji ozbiljna šansa da se dođe do drugog kruga na predsedničkim izborima 2. aprila. On je danas u Subotici kazao i da nije dovoljno zastupljen u medijima i da "to… »

"Rani radovi": Šešelj delio svoje knjige u Knez Mihailovoj

B92 28.03.2017
Beograd -- Srpska radikalna stranka organizovala je u svim većim gradovima Srbije podelu novih izdanja knjiga njihovog predsedničkog kandidata Vojislava Šešelja. Šešelj je novinarima ispred nekadašnjeg restorana "Ruski car" u Knez Mihailovoj ulici… »

Tomislav Nikolić postaje počasni građanin Pekinga

B92 28.03.2017
Beograd -- Predsednik Tomislav Nikolić boraviće u četvrtak i petak u zvaničnoj poseti Kini, gde će biti proglašen za počasnog građanina grada Pekinga. Tokom posete, Nikolić će imati brojne sastanke i s kineskim privrednicima. Nikolić će se… »

Tači: Pokušaću da ubedim Srbe da glasaju za vojsku Kosova

B92 28.03.2017
Priština -- Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da će raditi na tome da ubedi Srbe da glasaju za formiranje kosovske vojske. Kako kaže, pokušavaće to uprkos nalozima koje dobijaju iz Beograda da to ne učine, prenosi prištinski kanal… »

Čanak: Vučić sigurno ne može da računa na naš glas

B92 28.03.2017
Beograd -- Predsednički kandidat LSV Nenad Čanak ocenio je da ne bi bilo dobro za Srbiju da pobedi kandidat vladajućih partija Aleksandar Vučić. Osim toga, on je pozvao građane da u što većem broju izađu na izbore 2. aprila. Kako se navodi u… »

Vučić obećao ženama...; Ceca: Isuse, daj mu lavlje srce

B92 28.03.2017
Predsednički kandidat Aleksandar Vučić obećao je ženama da će ako pobedi na izborima one biti jednako tretirane kao muškarci. On je rekao i da niko neće moći da ih maltretira i da će se svim srcem boriti za njih. Vučić se u Sportskom centru… »

Jeremić: Ispraviti nepravdu prema ratnim veteranima

B92 28.03.2017
Beograd -- Predsednički kandidat Vuk Jeremić je uzjavio da je populacija veterana i ratnih vojnih invalida u normalnim zemljama povlašćena i da tako mora biti i u Srbiji. Jeremić je dodao da bi kao predsednik Srbije inicirao zakon koji bi sistemski… »

Kada je glas na biračkom listiću važeći? FOTO

B92 28.03.2017
U štampariji "Službenog glasnika" sada se štampaju 6.757.793 glasačka listića za izbore za predsednika Srbije koji su raspisani za 2. april. Glasački listići biće rezedo boje. Da bi listić bio važeći, moraće da se ispune određeni uslovi. Da… »

General Zrnić: "Migovi" nisu slatkiši

B92 28.03.2017
Beograd -- Dolazak prvih ruskih aviona MiG-29 u Srbiju može se očekivati narednih nedelja, ali u vezi s konkretnim datumom ne treba vršiti medijski pritisak. To je izjavio general Bojan Zrnić, član Srpsko-ruskog komiteta za vojnotehničku saradnju… »