Izvor: Beta video arhiva vesti 28.03.2017

Vujasinović: Penzioneri će nastaviti da se bore

Beta video 28.03.2017
BEOGRAD - Predsednik USPS Milorad Vujasinović istakao je da će ``penzioneri nastaviti da se bore za pravo na penziju koju im je umanjila ova vlast``. ``Vučić je prvi predstavnik vlasti koji je penzionerima uzeo deo penzije koje iznose preko 25.000… »

Jeremić u razgovoru sa predstavnicima Pokreta veterana Srbije

Beta video 28.03.2017
BEOGRAD - Predsednički kandidat Vuk Jeremić razgovarao je danas sa predstavnicima Pokreta veterana Srbije. Jeremić je naglasio da je populacija veterana i ratnih vojnih invalida u normalnim zemljama na svaki način povlašćena i da tako mora biti i u… »

Obradović: Srbiji treba predsednik koji će vratiti na razmatranje svaki loš zakon

Beta video 28.03.2017
ČAČAK - Predsednički kandidat Dveri, Boško Obradović je u Čačku poručio da nikad ne bi potpisao sporazum sa NATO paktom kao ni sporazum za smanjenje prenzija. On je rekao da će kao predsednik vratiti svaki loš zakon, jer takav predsednik Srbiji… »

Čanak: Vučić sigurno ne može da računa na naš glas u drugom krugu

Beta video 28.03.2017
NOVI PAZAR - Predsednički kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak ocenio je da ne bi bilo dobro za Srbiju da pobedi kandidat vladajućih partija Aleksandar Vučić i pozvao gradjane da u što većem broju izadju na izbore 2. aprila.… »

Obradović u poseti Čačku

Beta video 28.03.2017
ČAČAK - Predsednički kandidat Dveri, Boško Obradović, u okviru kampanje za izbor Predsednika Srbije održao je konvenciju u Čačku. (pokrivalice)… »

Obradović: Govorim u ime radnika koji se ubio jer nije mogao da živi kao čovek u Vučićevoj Srbiji

Beta video 28.03.2017
ČAČAK - Predsednički kandidat Dveri Boško Obradović je rekao da je njegova obaveza da na ovim izborima progovori u ime Dragana Mladenovića koji je pre nekoliko dana izvršio samoubistvo u fabrici Goša u Smederevskoj Palanci.``Ubio se zato što… »

Antić: Švajcarska daje donaciju od 8,89 miliona franaka za energetsku efikasnost u Srbiji

Beta video 28.03.2017
BEOGRAD - Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić potpisao je danas s ambasadorom Švajcarske Filipom Geom) i predsednicima lokalnih samouprava sporazum o donaciji Švajcarske od 8,89 miliona franaka za projekte energetske efikasnosti i… »

Parović: Sa Rusima, Nemcima, Francuzima, Italijanima i Mađarima započinjemo novu epohu

Beta video 28.03.2017
SMEDEREVSKA PALANKA - Miroslav Parović, lider Slobodara i kandidat za predsednika Srbije, govoreći na predizbornom skupu u Smederevskoj Palanci, ukazao je na to da se sve do danas u Srbiji nije moglo čuti o politici koja će vrlo brzo postati nemačka… »

Šešelj: Uspešan premijer ne bi prelazio na manje važnu funkciju

Beta video 28.03.2017
NIŠ - Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj održao je predizborni miting na Trgu kralja Milana u Nišu. Šešelj se obratio okupljenim građanima pričajući kako se Vučić hvali nabrajanjem radnih mesta, puteva, fabrika… »

Jeremiću: Ispraviti nepravdu prema ratnim veteranima

Beta video 28.03.2017
BEOGRAD - „Kao predsednik snažno ću se zalagati da se nepravda tih ljudi, koji su krvarili pod našom zastavom, ispravi. Zato ću imati posebnog savetnika za pitanje veterana“, istakao je predsednički kandidat Vuk Jeremić.… »