Izvor: Beta/Društvo arhiva vesti 28.03.2017

Penzioneri protestovali u Beogradu zbog smanjenja penzija

Beta 28.03.2017
Udruženje sindikata penzionera Srbije (USPS) i Udruženje sindikata penzionisanih vojnih lica (SPVLS) organizovali su danas protest u Beogradu zbog umanjenja penzija, najavljene privatizacije banja i podržavljenja penzionog fonda. Na skupu na Trgu… »

Pravila o valjanim listićima važe od 2008. godine

Beta 28.03.2017
Predsednik Republičke izborne komisije (RIK) Vladimir Dimitrijević negirao je danas navode pojedinih medija da će RIK na predstojećim predsedničkim izborima biti daleko tolerantniji prema biračima nego na svim prethodnim, po pitanju popunjavanja… »

Mali: Beograd spreman za eventualne nepogode

Beta 28.03.2017
Beograd je spreman za sve eventualne nepogode koje mogu da se dogode u narednom periodu, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali. On je na sednici Štaba za vanredne situacije Beograda rekao da je na prethodnoj sednici usvojen operativni… »

Vojni helikopteri danas i sutra nad Beogradom

Beta 28.03.2017
Helikopteri Vojske Srbije (VS) obaviće danas i sutra više preleta nad Beogradom u okviru redovne letačke obuke, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Helikopteri će obaviti više uzastopnih sletanja i poletanja na heliodrom VMA. Dodaje se da će letovi… »

Benedikt: EU spremna da finansira ekološke projekte u Boru

Beta 28.03.2017
Zamenik šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji Oskar Benedikt izjavio je danas u Boru da postoji mogućnost finansiranja nekog ekološkog projekta u ovom gradu iz fonda EU. Benedikt, koji je danas bio u poseti Boru i Rudarsko-topioničarskom basenu… »