Izvor: Beta/Politika arhiva vesti 28.03.2017

Hodžaj: Vučiću dozvoljena poseta Kosovu, uz uslove

Beta 28.03.2017
Ministar inostranih poslova Kosova Enver Hodžaj izjavio je danas da je premijeru i kandidatu za predsednika Srbije Aleksandru Vučiću dozvoljena poseta Kosovu u sredu 29. marta i da će ona trajati tri sata. Na konferenciji za medije sa ministrom… »

Radulović: Ignorišu nas u medijima a najjača smo opozicija

Beta 28.03.2017
Predsednički kandidat pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović izjavio je danas da su taj pokret i on "malo zastupljeni u medijima" u predizbornoj kampanji. "Nema nas nigde u medijima, a najjača smo opoziciona parlamentarna opcija. To treba nešto da… »

Radikali delili nove knjige Vojislava Šešelja

Beta 28.03.2017
Srpska radikalna stranka (SRS) organizovala je danas u svim većim gradovima Srbije podelu novih izdanja knjiga njihovog predsedničkog kandidata Vojislava Šešelja. Šešelj je novinarima ispred nekadašnjeg restorana "Ruski car" u Knez Mihailovoj ulici… »

Pravni tim Saše Jankovića dobio video o prisiljavanju ljudi da glasaju za Vučića

Beta 28.03.2017
Pravni tim predsedničkog kandidata Saše Jankovića saopštio je danas da im se svakodnevno javlja po nekoliko desetina zaposlenih u javnim preduzećima i ustanovama koji tvrde da ih rukovodioci prisiljavaju da se obavežu da će glasati za Aleksandra… »

Čanak: Vučić sigurno ne može da računa na naš glas u drugom krugu

Beta 28.03.2017
Predsednički kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak ocenio je da ne bi bilo dobro za Srbiju da pobedi kandidat vladajućih partija Aleksandar Vučić i pozvao gradjane da u što većem broju izadju na izbore 2. aprila. Kako se navodi… »

Jeremić: Ispraviću nepravdu prema ratnim veteranima

Beta 28.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić izjavio je danas da će se zalagati da se ispravi nepravda naneta ratnim veteranima. Kako se navodi u saopštenju, Jeremić je u razgovoru sa predstavnicima Pokreta veterana Srbije istakao da su veterani i ratni vojni… »

Vučić: Sutra ne idem na Kosovo

Beta 28.03.2017
Predsednički kandidat i premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da sutra neće ići na miting u Leposavić na Kosovu. "Da li ću da dolazim sa (Aleksandrom) Vulinom, (Nebojšom) Stefanovićem ili nekim trećim, neće mi oni naredjivati. Taj… »

Blumberg o žutoj patki, Vučiću i Rusiji

Beta 28.03.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić video je u demonstrantima koji protiv korupcije na najvišem nivou protestuju s crtežima žute, gumene patke, "svetsku patkarsku zaveru", piše danas kolumnista američkog informativnog sajta "Blumberg" Leonid… »

Janković: Vojska Srbije ne sme biti alat u rukama politike

Beta 28.03.2017
Predsednički kandidat Saša Janković izjavio je danas da država, bezbednost i Vojska Srbije (VS) ne smeju biti alat u rukama političara, već da moraju da ostanu isključivo u službi svih gradjana Srbije. Kako se navodi u saopštenju, Janković je na… »

BCBP: Vlada ograničava pristup dokumentima u evropskim integracijama

Beta 28.03.2017
Vlada Srbije u protekle dve godine nastoji da ograniči pristup dokumentima i informacijama u procesu pristupanja EU i na nezakonit način uredjuje pristup informacijama od javnog značaja, rekli su danas predstavnici Beogradskog centra za bezbednosnu… »