Izvor: BK TV arhiva vesti 28.03.2017

Zašto je Jugoslavija tu?! Hrvatski putnik protestovao zbog oznake (foto)

BK TV 28.03.2017
Jedan putnik je na novootvorenom terminalu zagrebačkog aerodroma "Franjo Tuđman" u jednoj od prodavnica ugledao YU, a potom je vidno negodovao na oznaku bivše SFRJ. U prodavnici hrvatskih dizajnera putnik je ugledao platnenu torbu na kojoj je… »

Crna Gora nikad bliže ulasku u NATO: Američki Senat dao zeleno svetlo

BK TV 28.03.2017
Američki Senat izglasao je u ponedeljak odluku da se ratifikuje ugovor kojim bi Crna Gora postala najmlađa članica NATO. Senatori su glasali s 97 prema dva glasa u korist završetka rasprave o prijemu Crne Gore što će omogućiti konačno glasanje u… »

"Predlog deklaracije ima skrivenu nameru, nije bilo nikakvih konsultacija sa RS"

BK TV 28.03.2017
"Predlog deklaracije o Dejtonskom mirovnom sporazumu je na političko-diletantski način podmetnuto kukavičje jaje", izjavio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik. "Skrivena namera ovog dokumenta jeste da se u Republici Srpskoj donese nešto… »

Rasprodata specijalna serija: Model vredan 2,3 miliona evra rezervisan dve godine unapred (foto)

BK TV 28.03.2017
Meklaren je otkrio da će njegov budući sportski automobila sa tri sedišta koštati dva miliona funti (2,3 miliona evra), a da su 106 planiranih primeraka već dobili svoje vlasnike. Automobil koji trenutno ima fabričku oznaku BP23, pripadaće posebnoj… »

Uhapšen javni izvršitelj: Tereti se da je oštetio "Telekom" za stotine hiljada evra!

BK TV 28.03.2017
Po nalogu specijalne tužiteljke Lidije Vukčević, ponedeljak uveče su uhapšeni javni izvršitelj Siniša Mugoša i frizer Aleksandar Nestorović, saopšteno je nezvanično u Tužilaštvu. Mugoša se sumnjiči da je počinio krivično delo kojim je… »

Gađao je kamenjem i psovao: Brutalan napad na potpredsednicu Predstavničkog doma! (foto)

BK TV 28.03.2017
Potpredsednicu Predstavničkog doma Parlamentarne skupštine BiH Borjanu Krišto (56) juče je, dok se nalazila u dvorištu porodične kuće u Livnu, kamenjem napao 26-ogodišnji F.K. Prilikom napada, F.K. je psovao i vređao visokopozicioniranu… »

Hitna akcija policije! Uhapšen bivši gradonačelnik Berana!

BK TV 28.03.2017
Bivši gradonačelnik Berana i aktuelni funkcioner i odbornik DPS-a u beranskom parlamentu Vuka Golubović uhapšen je rano jutros po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva. "Vijestima" je to potvrđeno u beranskoj policiji, ali za sada nema… »

Veoma je važno da odete danas u crkvu i pomolite se ovom svecu, a evo i zašto!

BK TV 28.03.2017
Srpska pravoslavna crkva i nejni vernici danas obeležavaju praznik posvećen svecu koji nas uči šta su iskrene emocije. Ljubav prema ma kome ili ma čemu, čak i prema samome sebi, može se kod čoveka vremenom ohladiti ili sasvim izgubiti, pa čak i… »

Rampa: Mađarska od danas sve migrante zatvara u kontejnere

BK TV 28.03.2017
Svi tražioci azila koji uđu u Mađarsku kao i oni koji se trenutno nalaze u toj zemlji biće od danas zatvarani u kampove dok im zahtevi ne budu obrađeni.. Mađarska je saopštila da je spremna da počne sa zatvaranjem tražilaca azila u kampove na… »

"Nije lako poboljšati odnose s SAD-om, ali daćemo sve od sebe"

BK TV 28.03.2017
Nije lako poboljšati odnose Rusije i SAD, ali Rusija je spremna da da sve od sebe kako bi to ostvarila, izjavio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. "Konstruktivan dijalog između SAD i Rusije moguć je u vezi bilo kojeg bilateralnog ili… »