Izvor: Danas arhiva vesti 28.03.2017

Đorđević: Remont migova biće u Srbiji

Danas 28.03.2017
Interes Srbije je da Vojska bude najbolje opremljena, da bude u mogućnosti da zaštiti svoje nebo i teritoriju, izjavio je za RTS ministar odbrane Zoran Đorđević i dodao da je u interesu Srbije i da remont "migova" bude u Beogradu. "Remont će biti u… »

Avion Er Srbije dobio je ime po Goranu Bregoviću

Danas 28.03.2017
Erbas A319, novi avion Er Srbije dobio je ime po Goranu Bregoviću", u okviru programa "žive legende", saopštila je danas kompanija. To je šesti avion Er Srbije koji dobija ime po istaknutim sportistima i javnim ličnostima, a Bregović je dobio… »

Vulin: Inspekcije podnosile prijavu protiv vlasnika Goše

Danas 28.03.2017
Istog trenutka kada su radnici započeli štrajk u krugu fabrike šinskih vozila Goša u Smederevskoj Palanci na sastanku tim povodom u Beogradu odlučeno je da radnici, odnosno sindikati privole vlasnika da dođe iz Slovačke u Srbiju kako bi se… »

Penzioneri traže "oteto"

Danas 28.03.2017
Na Trgu Nikole Pašića u Beograda održan je protest penzionera nezadovoljnih zbog smanjenja penzija, a potom su organizovali protestnu šetnju do Ustavnog suda i Vlade Srbije. Penzioneri traže da im se vrati ono što im je "oteto i ukradeno", a prema… »

Radulović: Ostavke svih u REM

Danas 27.03.2017
Pokret Dosta je bilo i predsednički kandidat tog pokreta Saša Radulović pozvali su danas članove Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) da hitno podnesu ostavke jer sramno ćute pred bezočnomzloupotrebom medija tokom predizborne… »

Nikolić će biti počasni građanin Pekinga

Danas 28.03.2017
Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić boraviće u zvaničnoj poseti Narodnoj Republici Kini, 30. i 31. marta 2017. godine. On će tokom posete biti proglašen za počasnog građanina grada Pekinga. Srbija i Kina su, iz faze infrastrukturnih… »

RIK: Nema promene pravila uvažavanja listića

Danas 28.03.2017
Predsednik Republičke izborne komisije Vladimir Dimitrijević demantovao je pisanje medija da će RIK na ovim izborima biti tolerantnija u razlikovanju važećih i nevažećih listića u odnosu na prethodne godine. On u saopštenju dodaje da se odredbe… »

Stabilno poslovanje u Srbiji

Danas 28.03.2017
Poslovanje kompanija "Dijamant" i "Frikom" u Srbiji je u potpunosti stabilno, izjavili su danas direktori tih kompanija, koje su deo koncerna Agrokor, u razgovoru sa ministrima trgovine Rasimom Ljajićem i poljoprivrede Branislavom Nedimovićem. Direktor… »

Vučić privilegovan - REM ćuti

Danas 28.03.2017
* I u ovoj kampanji promotivni tim Aleksandra Vučića izmišlja bezbroj pseudodogađaja, koji služe njegovoj promociji, što diskriminiše ostale predsedničke kandidate. Ovakvom ponašanju predstavnika aktuelne vlasti ne uspeva da odoli ni RTS kao… »

"Tražili im da potpišu glas za Vučića"

Danas 28.03.2017
Pravni tim predsedničkog kandidata Saše Jankovića objavio je danas da imaju materijalne dokaze za zloupotrebu biračkog prava, jer imaju svedočenja ljudi kojima je traženo da potpišu da će glasati za predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića. On… »