Izvor: Danas/Politika arhiva vesti 28.03.2017

Radulović: Ostavke svih u REM

Danas 27.03.2017
Pokret Dosta je bilo i predsednički kandidat tog pokreta Saša Radulović pozvali su danas članove Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) da hitno podnesu ostavke jer sramno ćute pred bezočnomzloupotrebom medija tokom predizborne… »

Nikolić će biti počasni građanin Pekinga

Danas 28.03.2017
Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić boraviće u zvaničnoj poseti Narodnoj Republici Kini, 30. i 31. marta 2017. godine. On će tokom posete biti proglašen za počasnog građanina grada Pekinga. Srbija i Kina su, iz faze infrastrukturnih… »

Vučić privilegovan - REM ćuti

Danas 28.03.2017
* I u ovoj kampanji promotivni tim Aleksandra Vučića izmišlja bezbroj pseudodogađaja, koji služe njegovoj promociji, što diskriminiše ostale predsedničke kandidate. Ovakvom ponašanju predstavnika aktuelne vlasti ne uspeva da odoli ni RTS kao… »

"Tražili im da potpišu glas za Vučića"

Danas 28.03.2017
Pravni tim predsedničkog kandidata Saše Jankovića objavio je danas da imaju materijalne dokaze za zloupotrebu biračkog prava, jer imaju svedočenja ljudi kojima je traženo da potpišu da će glasati za predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića. On… »

Tači: Ubediću Srbe da glasaju za vojsku Kosova

Danas 28.03.2017
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da će ubediti srpske poslanike da glasaju za formiranje vojske Kosova iako im je zvanični Beograd naredio da to ne rade, javio je prištinski portal Tribuna čanel. Kosovskim Srbima je naređeno da ne glasaju i… »

Čanak: Nije dobro da pobedi Vučić

Danas 28.03.2017
Kandidat za predsednika Srbije Nenad Čanak poručio je u Novom Pazaru da ne bi bilo dobro za Srbiju da Aleksandar Vučić pobedi i pozvao građane da u što većem broju izađu na izbore 2. aprila. On je u ponedeljak uveče istakao u Novom Pazaru da je… »

Dualno obrazovanje i u vojsci

Danas 28.03.2017
Ministri odbrane Zoran Đorđević i prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević potpisali su danas sporazum o saradnji u procesu uvođenja dualnog obrazovanja, kojim se predviđa školovanje za pet profila u vazduhoplovstvu. Budući… »

Vojska Srbije ne sme biti alat političara

Danas 28.03.2017
Bezbednost u Srbiji, Vojska Srbije, kao i sama država ne smeju biti alat u rukama političara, već isključivo u službi svih građana Srbije, rekao je predsednički kandidat Saša Janković nakon sastanka sa predstavnicima Vojnog sindikata Srbije… »

Šešelj: Situacija se nije popravila

Danas 28.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj, rekao je na mitingu u Nišu da se situacija u Srbiji nije popravila i da je Vlada tako dobra, kao što je premijer Vučić hvali i da je on toliko uspešan, on ne bi želeo da napusti… »

Vučić: Nisam obavešten o uslovljavanju posete Kosovu

Danas 28.03.2017
Predsednički kandidat Aleksandar Vučić izjavio je da nije zvanično obavešten o navodnim uslovljavanjima njegove posete Kosovu. Odgovarajući na pitanje da li su mu kosovske vlasti uslovile da 29. marta ide na Kosovo i obiđe Leposavić, Vučić je… »