Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 28.03.2017

Radulović: Izbori za promenu katastrofalne vlasti

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Ovi izbori su za promenu katastrofalne vlasti koju vodi Aleksandar Vučić u prethodnih pet godina, ako vam je dobro onda ništa, a ako nije kao nama onda treba da glasate protiv te politike, izjavio je predsednički kandidat Saša Radulović. “Jedna od… »

Obradović: Imaćemo predsednika koji ima svoj stav

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Čačak - Kao srpski predsednik nikada ne bih potpisao antiustavne briselske sporazume, nikada ne bih potpisao sporazum sa NATO paktom, nikada ne bih potpisao Zakon o smanjenju penzija, izjavio je predsednički kandidat Dveri Boško Obradović. "Zato… »

Milivoje Penezić: Živim s metkom u glavi 20 godina!

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Vozio sam autobus, a Miloš mi je zamerio što pred Božić nisam dao da unese prase Napao me je narednih dana nekoliko puta, a onda je 27. marta iz pištolja pucao u mene. Nema smrti bez suđenog dana, zaključio je juče ujutro u kafani kod autobuske… »

Stamatović, zbog neregularnosti izbornog procesa, pozvao na razgovor opozicione kandidate

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Čajetina (Zlatibor)- Jedan opozicioni kandidat za predsdnika Republike optužen je da je ubio svog najboljeg prijatelja; drugome je supruga proglašena za vođu narko klana u Beogradu, a on optužen za saučesništvo u ubistvu četvorice gardista; treći… »

Popović: Pregovore o Kosovu i Metohiji vratiti u ujedinjene nacije

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
„Ni jedan Srbin ne može da bude slobodan dok svaki Srbin na Kosovu i Metohiji ne bude slobodan. Srbija ne može da bude slobodna zemlja dok Kosova i Metohija ne budu vraćeni pod puni suverenitet Srbije“, rekao je prof. dr Aleksandar Popović u… »

Rekonstrukcija srednje škole „Dragačevo“ u toku

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Lučani - Prilikom poste radova na rekonstrukciji srednje škole „Dragačevo“ u Guči direktor Dragan Tanović zahvalio se Fondaciji Novaka Đokovića koja je donirala sredstva ali i opštini Lučani koja je takođe učestvovala u rekonstrukciji. Ova… »

Teretana na otvorenom u Čačku

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Čačak – Pod pokroviteljstvom opštine i uz donacije uspešnih loklnih kompanija, grad na Moravi je dobio još jedno mesto za rekreciju. U pitanju je teretana na otvorenom koja se nalazi u sklopu Sportskog centra "Mladost". Ova akcija je samo jedna u… »

Evo šta vas očekuje u Dnevniku zapadne Srbije

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije, koji se emituje u 20:30 na regionalnoj televiziji Lav plus, gledaćete: - Zdrave firme – stabilne lokalne zajednice – poručuje Ministar Knežević - Zamena azbestnih cevi u Užicu počinje na leto - Deset… »

Rajevac i Ćurčić predvode asove u humanitarnoj utakmici

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Užice - Poznati fudbalski treneri Milovan Rajevac i Radovan Ćurčić predvodiće legendarne asove u humanitarnoj utakmici koja će se 15. aprila odigrati u Užicu. Sav prihod od ulaznica namenjen je kupovini najmodernijeg ultrazvučnog aparata sa dve… »

"Nema rupe na Ljig-Preljina, podmeću lažnu sliku"

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović, izjavila je da je slika velike rupe na auto-putu Ljig – Preljina, koja se pojavila na društvenim mrežama, potpuno lažna. Mihajlovićeva je kazala da je reč o fotografiji iz maja 2010. godine u Mađarskoj. "Od… »