Izvor: Jugmedia/Regioni arhiva vesti 28.03.2017

Za sve penzionere karta pola cene

Jugmedia 28.03.2017
Grad Vranje i preduzeće „Kavim Jedinstvo“ potpisali su danas Aneks ugovora kojim se omogućava popust od 50 odsto na gradski i prigradski saobraćaj ,za sve penzionere na teritoriji grada. Primarnim ugovorom koji je potpisan 2014. godine , penzioneri… »

Predstavnici Svetske banke o Koridoru 10 sa gradonačelnicima Leskovca i Vranja

Jugmedia 28.03.2017
Delegacija Svetske banke koju je činilo osam izvršnih direktora, na čelu sa Vernerom Gruberom koji predstavlja Srbiju u Bordu direktora ove institucije, sastala se juče u Vranju sa gradonačelnicima Leskovca i Vranja Goranom Cvetanovićem i Slobodanom… »

U prostorijama SNS rađen skrinig na osteoporozu

Jugmedia 28.03.2017
Posle prošlonedeljnjeg ispitivanje sluha, u sedištu Gradskog odbora Srpske napredne stranke danas su lekari radili skrining osteoporoze, preglede namenjene ženama preko 40 godina starosti. Srđan Matić, subspecijalista reumatologije, koji je sa drugim… »

„Ne dozvoljavamo da nam uzmete budućnost“

Jugmedia 28.03.2017
Aleksandar Vučić nije kandidat samo Srpske napredne stranke, već je kandidat našeg naroda. Na predstojećim izborima, 2.aprila, jedina partija je Srbija, izjavio je lider leskovačkih naprednjaka Goran Cvetanović na skupu predsednika svih prvaka ove… »

Uplaćene pare i leskovačkim poljoprivrednicima

Jugmedia 28.03.2017
Poljoprivrednim proizvođačima iz Leskovca i još dvadesetak okolnih sela uručeni su ugovori o subvencijama koje je grad Leskovac odobrio preko Fonda za razvoj poljoprivrede. Za ovu namenu ukupno je izdvojeno ukupno oko 24 miliona dinara Pravo na ove… »

Protivgradnim strelcima iz gradske kase po 4.000 dinara

Jugmedia 28.03.2017
Grad Niš subvencionisaće ove godine rad protivgradnih strelaca sa 4.000 dinara, tako da će oni, sa naknadom od Republičkog hidrometerološkog zavoda, dobijati mesečno ukupno 8.000 dinara, potvrdio je sekretar gradskog Sekretarijata za privredu Saša… »

BITNO DA ZNATE: Glasački listić važeći i ako precrtate Vučića a zaoktužite…

Jugmedia 28.03.2017
Glasački listić na kome je nacrtan Čiča Gliša, dopisan Novak Đoković, Vlade Divac ili neki drugi sportista ili filmski junak poput Čaka Norisa… smatraće se važećim, ali pod uslovom da je birač prethodno ispravno zaokružio ili podvukao ime… »

Gornja čaršija sutra bez struje

Jugmedia 28.03.2017
Zbog radova na elektroenergetskim objektima, sutra će u Vranju bez napajanja ostati naselje Gornja Čaršija odnosno Trg Bakije Bakića i ulice Triglavska, Šumadijska, Niška i Vuka Karadžića u periodu od 10 do 13 časova. (Kraj)… »

Ratni rezervisti sutra protestuju ispred Osnovnog suda

Jugmedia 28.03.2017
Ratni rezervisti, učesnici rata 1999. godine, organizovaće sutra u 14 časova protest ispred zgrade Osnovnog i Višeg suda u Nišu, potvrdio je za Jugmediu predstavnik kriznog štaba rezervista iz Niša Dejan Veličković. Prema Veličkovićevim rečima… »

Ivana Janković: Ucene, zastrašivanja, lažna obećanja…

Jugmedia 28.03.2017
Biračko pravo ne sme biti zloupotrebljeno nikkavim ucenama, zastrašivanjem ili lažnim obećanjima, izjavila je danas Ivana Janković iz GG „Za Srbiju beu zstraha“ i DS Leskovac. Jankovićeva je na konferenciji za medije u prostorijama demokratske… »