Izvor: Jug press arhiva vesti 28.03.2017

Povlastice za penzionere

Jug press 28.03.2017
VRANJE Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i direktor Saobraćajnog preduzeća „Kavim Jedinstvo“ Goran Stojanović potpisali su Aneks ugovora koji predviđa značajne povlastice za prevoz penzionera. Ubuduće u lokalnom prevozu koje obavlja ovo… »

Delegacija Svetske banke sa gradonačelnicima Leskovca i Vranja

Jug press 28.03.2017
VRANJE-LESKOVAC-VLADIČIN HAN Delegacija Svetske banke ,koju je činilo osam izvršnih direktora, na čelu sa Vernerom Gruberom koji predstavlja Srbiju u Bordu direktora ove institucije, sastala se juče u Vranju sa gradonačelnicima Leskovca i Vranja… »

Koaliciona press konferencija za Vučića

Jug press 28.03.2017
LESKOVAC Srpska napredna stranka je danas zakazala zajedničku konferenciju za medije, sa svojim koalicionim partnerima , na kojoj je još jednom pružena podrška predsedničkoj kandidaturi Aleksandra Vučića. Predsednik Gradskog odbora SNS-a Goran… »

SNS organizovao besplatni skrining osteoporoze

Jug press 28.03.2017
LESKOVAC U prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu danas je organizovan skrining osteoporoze, koji se preporučuje ženama preko 40 godina starosti, jer je kod njih povećan rizik od obolevanja od ove bolesti. „Najbolji lek… »

Za 235 poljoprivrednika više od deset miliona dinara

Jug press 28.03.2017
LESKOVAC Po peti put ove godine 234 proizvođača sa teritorije grada Leskovca ostvarilo je pravo na podsticajna sredstva iz budžeta grada, po konkursu koji je raspisao Fond za razvoj poljoprivrede grada Leskovca. Ukupna vrednost subvencija iznosi 10,3… »

SNS biblioteci donirao knjige

Jug press 28.03.2017
LESKOVAC Savet za kulturu Srpske napredne stranke povodom akcije „Negujmo srpski jezik“ donirao je stručne knjige leskovačkoj Narodnoj biblioteci. Biljana Zlatković je rekla da se akcija „Negujmo srpski jezik“ odvija na teritoriji čitave… »

Uz podršku EU i Švajcarske gradi se prihvatilište za pse u Vlasotincu

Jug press 28.03.2017
VLASOTINCE U Vlasotincu su počeli radovi na izgradnji prihvatilišta za napuštene životinje koje treba da reši problem pasa lutalica na ulicama koji ugrožavaju bezbednost i zdravlje stanovništva . Izgradnju objekta površine 400 metara kvadratnih sa… »

Radikali delili knjige Vojislava Šešelja

Jug press 28.03.2017
VRANJE Predstavnici Srpske radikalne stranke u Vranju u okviru predizborne kampanje, tačno u podne, delili su prolaznicima knjige svog lidera, Vojislava Šešelja. Ovu akciju radikali su organizovali u svim većim gradovima u Srbiji, a u Vranju je… »

Koja su udruženja dobila novac u Vlasotincu

Jug press 28.03.2017
VLASOTINCE Predstavnici 35 udruženja čiji su projekti odobreni na konkursu opštine Vlasotince za 2017. potpisali su danas ugovore sa lokalnom samoupravom o njihovoj realizaciji. ” S obzirom na to da sam čuo neke vaše primedbe, želim da vam na… »

Proslavili martovske rodjendane

Jug press 28.03.2017
LESKOVAC U Ustanovi za odrasle i starije u Leskovcu, prošle subote proslavljen je zajednički rođendan korisnika rođenih u martu. Slavljenici, njih davdesettroje, rođendanskom tortom počastili su svoje cimere i prijatelje. Čast da ugasi svećice i… »