Izvor: Južne vesti arhiva vesti 28.03.2017

Gerontološki centar Niš na spornom tenderu kupio luksuzna kola za Ministarstvo

Južne vesti 28.03.2017
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračku i socijalnu politiku kupilo je nova kola, uprkos racionalizaciji voznog parka i merama štednje koje sprovodi Vlada Srbije, tako što je iz ove institucije uplaćen novac niškom Gerontološkom centru da to… »

Šešelj u Nišu: Vlast bez kontrole postaje samovlašće

Južne vesti 28.03.2017
Na mitingu u centru Niša, predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj je okupljenim pristalicama poručio je da predsednik države nema druga značajna ovlašćenja do kontrole vlasti, te da bi zbog toga bilo loše da Aleksandar… »

“Nauka u praksi” tema ovogodišnjeg niškog festivala nauke

Južne vesti 28.03.2017
“Elektromagnetno igralište” na kome će najmlađi moći potpuno bezbedno da se igraju sa strujom, tajna Rubikove kocke i “Papir koji klija” samo su neke od postavki koje će se naći na festivalu “Nauk nije bauk”, koji se 9. put održava u… »

Vlasotince dobija prihvatilište za napuštene životinje

Južne vesti 28.03.2017
U Vlasotincu su počeli radovi na izgradnji prihvatilišta za napuštene životinje koje treba da reši problem pasa lutalica na ulicama koji ugrožavaju bezbednost i zdravlje stanovništva. Prihvatilište će imati 400 kvadrata sa ambulantom, stacionarom… »

Arhitekta iz Pirota prvi dobitnik priznanja koje nosi ime uglednog niškog arhitekte

Južne vesti 28.03.2017
U okviru manifestacije “Dani nasleđa u Nišu”, asistentu Građevinsko-arhitektonskog fakulteta u Nišu Mirku Stanimiroviću, uručena je nagrada koja nosi ime čuvenog niškog arhitekte i konzervatora Aleksandra Radovića. Cilj priznanja je da se… »

Vučićev baner i na Ledenoj steni bez dozvole

Južne vesti 28.03.2017
Još jedna viseća reklama Aleksandra Vučića postavljena je na banderama iznad Ulice Dimitrija Tucovića, na Ledenoj steni u Nišu. U Opštini Palilula kažu da oni nisu izdali dozvolu, kao i da će naložiti uklanjanje ukoliko rešenja o postavljanju… »