Izvor: Kurir/Politika arhiva vesti 28.03.2017

Vučić: Ne idem na Kosovo

Kurir 28.03.2017
BEOGRAD - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće otići na Kosovo u okviru predizborne kampanje, jer ne želi da pristane na ucene Prištine. - Ne idem na Kosovo, ne dolazi u obzir takva vrsta pritiska niti cirkus koji pravi Priština… »

Predsednički kandidat Radulović: Ignorišu nas u medijima, a najjača smo opozicija

Kurir 28.03.2017
SUBOTICA - Predsednički kandidat pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović izjavio je danas da su taj pokret i on "malo zastupljeni u medijima" u predizbornoj kampanji. "Nema nas nigde u medijima, a najjača smo opoziciona parlamentarna opcija. To treba… »

Predsednički kandidat Šešelj: SRS protiv ulaska Srbije u EU

Kurir 28.03.2017
BEOGRAD - Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da je protiv članstva Srbije u Evropskoj uniji (EU). "Ja sam protiv EU, Srbije ne treba da postane članica. Mi želimo da postanemo deo Ruske unije ili… »

Novo priznanje za predsednika: Toma postaje počasni građanin, evo kog grada

Kurir 28.03.2017
BEOGRAD - Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boraviće u četvrtak i petak, 30. i 31. marta, u zvaničnoj poseti Kini. Nikolić se se tamo sastati sa kineskim kolegom, kao najvišim zvaničnicima, a biće i proglašen za počasnog građanina grada… »

Čanak u kampanji sa građanima novog pazara: Vučić sigurno ne može da računa na naš glas u 2. krugu

Kurir 28.03.2017
NOVI PAZAR - Kandidat za predsednika Republike Srbije Nenad Čanak poručio je sinoć u Novom Pazaru da ne bi bilo dobro za Srbiju da Aleksandar Vučić pobedi i pozvao građane da u što većem broju izađu na izbore 2. aprila. On je istakao da je jako… »

Vučić i Ceca razgovarali sa ženama: Ne glasaju žene za lepotu, već za odgovornost

Kurir 28.03.2017
BEOGRAD - Predsednik SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa građankama u sportskom centru Šumice" i izrazio uverenje da u budućnosti biti još veći broj marljivih žena u vlasti. Sa građankama su razgovarali i poznati… »

Jeremić: Ispraviti nepravdu prema ratnim veteranima

Kurir 28.03.2017
BEOGRAD - Predsednički kandidat Vuk Jeremić je izjavio danas da je populacija veterana i ratnih vojnih invalida u normalnim zemljama na svaki način povlašćena i da tako mora biti i u Srbiji, kao i da bi kao predsednik Srbije inicirao zakon koji bi… »

Dualno obrazovanje za potrebe Vojske: Učenici će raditi na održavanju MiG-29 i novih helikoptera

Kurir 28.03.2017
BEOGRAD - Ministar odbrane Zoran Đorđević i ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević potpisali su danas u Velikoj ratnoj sali starog Generalštaba Sporazum o saradnji dva ministarstva u procesu uvođenja dualnog obrazovanja u… »

(Video) Ovo su pravila RIK za glasanje 2. Aprila: Uradite ovako ako ne želite da vaš glas propadne!

Kurir 28.03.2017
Građani Srbije koji ne žele da na predstojećim predsedničkim izborima njihov glas propadne trebalo bi da povedu računa na koji način će popuniti glasački listić. Prema članu 36. Uputstva o radu biračkih odbora koje je izdala Republička izborna… »

General Zrnić: Migovi nisu slatkiši pa da se isporuče za jedan dan

Kurir 28.03.2017
BEOGRAD - Dolazak prvih ruskih aviona MiG 29 u Srbiju može se očekivati narednih nedelja, ali u vezi sa konkretnim datumom ne treba vršiti medijski pritisak, izjavio je general Bojan Zrnić, član Srpsko-ruskog komiteta za vojno-tehničku saradnju… »