Izvor: Kurir/Regioni arhiva vesti 28.03.2017

Dobre vesti iz Vranja: Penzioneri će od sada da se voze još jeftinije

Kurir 28.03.2017
Svi penzioneri na području grada Vranja u narednom periodu u gradskom i prigradskom prevozu, umesto dosadašnjih 30 odsto, imaće popust od 50 odsto. Tim povodom gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i direktor preduzeća ,,Kavim-Jedinstvo" Goran… »

Grad Niš izdvojio subvencije: Za protivgradne strelce po 4.000 dinara iz budžeta

Kurir 28.03.2017
NIŠ - Grad Niš subvencionisaće rad protivgradnih strelaca sa 4.000 dinara, tako da će oni, sa naknadom od Republičkog hidrometerološkog zavoda, dobijati mesečno ukupno 8.000 dinara. Ovo je potvrdio sekretar gradskog Sekretarijata za privredu Saša… »

Incident u Prokuplju: Upao čoveku u kući, pa ga napao zbog žene

Kurir 28.03.2017
PROKUPLJE - N.M. (34) iz Prokuplјa određen je pritvor do 48 sati, jer je upao u kuću drugog muškarca u Prokuplјu, fizički nasrnuo na njega i pretio mu. Kako nezvanično saznajemo, sukob dva muškarca nastao je zbog žene. N.M. je iznerviran upao u… »

500 novih radnih mesta u Šapcu: Italijanska kompanija „Pasubio“ otvara pogon

Kurir 28.03.2017
Italijanska kompanija “Pasubio“ otvara pogon u Šapcu, gde će za izradu kožnih sedišta za luksuzne automobile zaposliti 500 Šapčana. Do juna, Šapčani će početi da prave sedišta za Jaguar, a onda i za ostale klijente među kojima su… »

Neverovatno! Milivoje Penezić: Živim s metkom u glavi 20 godina!

Kurir 28.03.2017
Vozio sam autobus, a Miloš mi je zamerio što pred Božić nisam dao da unese prase Napao me je narednih dana nekoliko puta, a onda je 27. marta iz pištolja pucao u mene. Nema smrti bez suđenog dana, zaključio je juče ujutro u kafani kod autobuske… »

Borba protiv bele kuge: Pomoć za vantelesnu dobija još 77 parova iz Vojvodine

Kurir 28.03.2017
U Vojvodini, kao i u celoj Srbiji, stopa nataliteta niža je od stope mortaliteta, zbog čega pokrajinska vlada sprovodi mere za podizanje broja rođenih. U pokrajinskoj vladi potpisani su ugovori o sufinansiranju troškova biomedicinski potpomognute… »

Devojčici u školi sipali u vodu otrov za krave: Roditelji u šoku, mogla je da umre u strašnim mukama

Kurir 28.03.2017
Grupa od četiri druga iz odeljenja su devojčici, kada nije gledala, u flašicu s vodom, sipala velenizol, preparat koji se daje krupnoj stoci, a služi za izbacivanje parazita. Roditelji su objavili video-snimak na kom govore o celom slučaju. Milan i… »

Težak blam zbog lekarske greške: Ženi iz Niša na uputu za pregled doktor napisao da ima rak penisa

Kurir 28.03.2017
Jedna žena iz Niša doživela je veliki blam pred lekarskom komisijom, jer je njen ginekolog na uputu za lekarsku komisiju napisao šifru kojom se označava tumor penisa! Lekari iz komisije su se siti ismejali kada su umesto šifre za genetska… »

Meštani Bašaida u očaju: Lopovi gori od skakavaca, na meti šunke, kobasice, kulen

Kurir 28.03.2017
KIKINDA - Šunke, kobasice, kulen i druge mesne đakonije, na podužem su spisku stvari koje su poslednjih nedelja “dobijala noge” iz domaćinstava Bašaida kod Kikinde. Ojađeni meštani, pola u zbilji a pola u šali, kažu da su lopovi gori od… »

Četvrti napad u subotici: Pijani pacijent ošamario tehničara Hitne pomoći

Kurir 28.03.2017
SUBOTICA - Pacijent u alkoholisanom stanju, nakon zbrinjavanja, udario je šamar tehničaru iz lekarske ekipe Hitne pomoći, u noćnoj smeni 27. marta. Ovo je četvrti napad na ekipe subotičke hitne medicinske pomoći, od decembra, pa su zbog sve… »