Izvor: Mondo/Politika arhiva vesti 28.03.2017

Vučić: Ne idem na Kosovo, to je cirkus!

Mondo 28.03.2017
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić ovako je odgovorio na "uslove" Prištine u vezi sa njegovim planiranim dolaskom u pokrajinu. Foto: Facebook/printscreen Povodom vesti da je " Vlada Kosova dozvolila Aleksandru Vučiću da boravi na toj teritoriji… »

Radulović: Glavni problem Srbije je partokratija

Mondo 28.03.2017
Predsednički kandidat Saša Radulović večeras je na predizbornom skupu u Novom Sadu rekao da je centralni problem Srbije partokratija i da će je on zaustaviti ukoliko pobedi na izborima. Foto: Tanjug, Jaroslav Pap Radulović je, obraćajući se… »

Gužva u Knezu, Šešelj delio knjige

Mondo 28.03.2017
Lider radikala i predsednički kandidat Vojislav Šešelj je u sklopu predizborne kampanje danas u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu delio svoje knjige simpatizerima. Foto: Mondo/ Goran Sivački Nekoliko stotina ljudi tiskalo se oko stola koji je bio… »

Čanak: Vučić ne može da računa na naš glas

Mondo 28.03.2017
Kandidat za predsednika Republike Srbije Nenad Čanak poručio je sinoć u Novom Pazaru da ne bi bilo dobro za Srbiju da Aleksandar Vučić pobedi i pozvao građane da u što većem broju izađu na izbore 2. aprila. Foto: Tanjug, Dimitrije Goll On je… »

Ceca i Željko s Vučićem: On je pobednik (foto)

Mondo 28.03.2017
Predsednik SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić razgovarao je sa građankama u sportskom centru "Šumice" i izrazio uverenje da će u budućnosti biti još veći broj marljivih žena u vlasti. Poruka Cece: "Isuse, daj mu lavlje srce"... "Žene… »

Janković: Građani su jači od vlasti

Mondo 28.03.2017
Predsednički kandidat Saša Janković obišao je danas u okviru predizborne kampanje Bor gde je razgovarao sa gađanima kojima je poručio da najjači čovek u Srbiji nisu ni on, ni Aleksandar Vučić već sami građani. Foto: Tanjug, Jaroslav Pap "Vi… »

Premijer: Putin me nije ni pitao za sankcije

Mondo 28.03.2017
Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da ga ruski predsednik Vladimir Putin nije ni pitao o uvođenju sankcija toj zemlji, jer zna da Srbija to nikada neće uraditi. Foto: Tanjig/ Vlada Republike Srbije "Mi radimo ono što je naš interes, a naš… »

CRTA: Imaćemo 900 posmatrača, rezultati posle 22h

Mondo 28.03.2017
CRTA posmatračka misija "Građani na straži" pratiće tok glasanja na predsedničkim izborima u Srbiji 2. aprila. Rezultati posle 22h. CRTA neće imati posmatrače na Kosovu i Metohiji. Foto: MONDO - ilustracija/Mario Milojević CRTA je saopštila da… »

"Najbrutalnija kampanja Soroševih prijatelja"

Mondo 28.03.2017
Poslednjih dana na delu je najbrutalnija kampanja onih koji smatraju da je poželjno samo mišljenje iz "kruga dvojke" i Soroševih prijatelja i onih koje podržava, rekao je večeras predsednički kandidat Aleksandar Vučić. "Ovde agresivna manjina… »