Izvor: N1 Info arhiva vesti 28.03.2017

Đorđević: Rusi hoće da remontuju helikoptere u Srbiji

N1 Info 28.03.2017
Ministar odbrane Zoran Đorđević izjavio je da je briga o bezbednosti građana kroz jačanje operativne sposobnosti Vojske Srbije usklađena s rastom ekonomije i poboljšanjem materijalnog položaja građana. "Nama je interes da vojska bude najmodernija… »

Goran Bregović peta "živa legenda" na avionu Er Srbije

N1 Info 28.03.2017
Goran Bregović petaje živa legenda po kojoj je avion "Er Srbije" dobio ime. Pre njega avioni su dobili ime po Novaku Đokoviću, Vlade Divcu, Dejanu Stankoviću i Mikiju Manojloviću. Peta #zivalegenda po kojoj je naš avion dobio ime je Goran… »

Radnici Goše stupili u generalni štrajk

N1 Info 28.03.2017
Radnici Fabrike šinskih vozila Goša iz Smederevske Palanke stupili su u generalni štrajk jer poslodavac ne ispunjava obaveze prema njima. Ta fabrika u vlasništvu slovačke firme ŽOS je više godina u teškom stanju, a i zapošljava oko 360 radnika… »

Protest penzionera u Beogradu: Vratite nam oteto

N1 Info 28.03.2017
Na Trgu Nikole Pašića u Beograda održan je protest penzionera nezadovoljnih zbog smanjenja penzija. Oni su se, nakon skupa, uputili u protestnu šetnju do Ustavnog suda gde su poručili sudijama da su "kadije sudile časnije od njih" a zatim su otišli… »

Vučić: Ne idem na Kosovo, neće mi određivati s kim ću doći

N1 Info 28.03.2017
Predsednički kandidat i premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da sutra neće ići na miting u Leposavić na Kosovu. "Da li ću da dolazim sa Aleksandrom Vulinom, Nebojšom Stefanovićem ili nekim trećim, neće mi oni naređivati. Taj film nećete… »

Radulović: Najjača smo opozicija, a nema nas u medijima

N1 Info 28.03.2017
Predsednički kandidat pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović izjavio je da su taj pokret i on "malo zastupljeni u medijima" u predizbornoj kampanji. "Nema nas nigde u medijima, a najjača smo opoziciona parlamentarna opcija. To treba nešto da vam… »

Kriza u Agrokoru ne utiče na poslovanje Dijamanta i Frikoma

N1 Info 28.03.2017
Poslovanje kompanija "Dijamant" i "Frikom", koje su deo hrvatskog koncerna "Agrokor" stabilno je u potpunosti, a prema rečima njihovih direktora Tea Vujčića i Gojka Đošića, obe kompanije od početka godine beleže rast proizvodnje i prodaje… »

Kampanja bez nadzora REM, Vučić dominantna medijska ličnost

N1 Info 28.03.2017
Aktuelni premijer i predsednički kandidat Aleksandar Vučić dominatna je medijska ličnost, pokazala je analiza Biroa za društvena istraživanja (BIRODI), čiji stručnjaci ponovo upozoravaju na posledice činjenice da se telo zaduženo za monitoring… »

Jankovićev pravni tim: Imamo dokaze za zloupotrebu

N1 Info 28.03.2017
Pravni tim predsedničkog kandidata Saše Jankovića objavio je da ima materijalne dokaze za zloupotrebu biračkog prava, jer imaju svedočenja ljudi kojima je traženo da potpišu da će glasati za predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, ali da od… »

Tači: Ubediću Srbe da glasaju za vojsku Kosova

N1 Info 28.03.2017
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da će ubediti srpske poslanike da glasaju za formiranje vojske Kosova iako im je zvanični Beograd naredio da to ne rade, javio je prištinski portal Tribuna čanel. Kosovskim Srbima je naređeno da ne glasaju i… »