Izvor: N1 Info/Politika arhiva vesti 28.03.2017

Vučić: Ne idem na Kosovo, neće mi određivati s kim ću doći

N1 Info 28.03.2017
Predsednički kandidat i premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da sutra neće ići na miting u Leposavić na Kosovu. "Da li ću da dolazim sa Aleksandrom Vulinom, Nebojšom Stefanovićem ili nekim trećim, neće mi oni naređivati. Taj film nećete… »

Radulović: Najjača smo opozicija, a nema nas u medijima

N1 Info 28.03.2017
Predsednički kandidat pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović izjavio je da su taj pokret i on "malo zastupljeni u medijima" u predizbornoj kampanji. "Nema nas nigde u medijima, a najjača smo opoziciona parlamentarna opcija. To treba nešto da vam… »

Kampanja bez nadzora REM, Vučić dominantna medijska ličnost

N1 Info 28.03.2017
Aktuelni premijer i predsednički kandidat Aleksandar Vučić dominatna je medijska ličnost, pokazala je analiza Biroa za društvena istraživanja (BIRODI), čiji stručnjaci ponovo upozoravaju na posledice činjenice da se telo zaduženo za monitoring… »

Jankovićev pravni tim: Imamo dokaze za zloupotrebu

N1 Info 28.03.2017
Pravni tim predsedničkog kandidata Saše Jankovića objavio je da ima materijalne dokaze za zloupotrebu biračkog prava, jer imaju svedočenja ljudi kojima je traženo da potpišu da će glasati za predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, ali da od… »

Tači: Ubediću Srbe da glasaju za vojsku Kosova

N1 Info 28.03.2017
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je da će ubediti srpske poslanike da glasaju za formiranje vojske Kosova iako im je zvanični Beograd naredio da to ne rade, javio je prištinski portal Tribuna čanel. Kosovskim Srbima je naređeno da ne glasaju i… »

Vučić sa ženama o alimentaciji i starateljstvu, Ceca podrška

N1 Info 28.03.2017
Predsednički kandidat Aleksandar Vučić obećao je danas ženama da će ako pobedi na izborima one biti jednako tretirane kao muškarci, da niko neće moći da ih maltretira i da će se svim srcem boriti za njih. Izvor: N1 Vučić se u Sportskom centru… »

Šešelj: Uspešan premijer ne bi prelazio na manje važno mesto

N1 Info 28.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj ocenio je na predizbornom mitingu u Nišu, da uspešan premijer ne bi prelazio na manje važnu funkciju, ali da Aleksandar Vučić to čini kako bi imao kompletnu vlast u rukama… »

Jeremić: Nikad sankcije Rusiji

N1 Info 28.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić izjavio je da Srbija ne treba da uvodi sankcije Rusiji "ni sada, ni bilo kada". On je za televiziju B92 rekao da u Savetu bezbednosti UN, prilikom bilo koje odluke, Srbija može da računa na jedini siguran glas za veto… »

Jeremić se sastao sa ratnim veteranima, obećao zakon

N1 Info 28.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić razgovarao je sa predstavnicima Pokreta veterana Srbije. Jeremić je naglasio da je populacija veterana i ratnih vojnih invalida u normalnim zemljama na svaki način povlašćena i da tako mora biti i u Srbiji. "Kao… »

Čanak: Vučić sigurno ne može da računa na naš glas

N1 Info 28.03.2017
Predsednički kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak ocenio je da ne bi bilo dobro za Srbiju da pobedi kandidat vladajućih partija Aleksandar Vučić i pozvao građane da u što većem broju izađu na izbore 2. aprila. Kako se navodi… »