Izvor: Nedeljnik arhiva vesti 28.03.2017

Saša Radulović podeno krivičnu prijavu protiv Aleksandra i Andreja Vučića

Nedeljnik 28.03.2017
Radulović je prijavu protiv braće Vučić podneo zbog, kako je navedeno, kontrole narko-tržišta u Srbiji. Saša Radulović je u svojstvu šefa poslaničke grupe Dosta je bilo u Skupštini Srbije danas Tužilaštvu za organizovani kriminal podneo… »

Dekan Ekonomskog fakulteta: Doktorati su najveći biznis jer je ceo sistem obrazovanje ruiniran

Nedeljnik 28.03.2017
„To pranje diploma je pojava koja je kao dobar dan, svakodnevno u javnim ustanovama, preduzećima, ima svedočenja da obično radi jedan dobar naš i on na leđima nosi ostalih pet, sedam nekompetentnih. To je veći problem od doktorata, doktorati su… »

Svedočenje kneza Pavla o susretu sa Hitlerom: Rekao sam mu da moja zemlja mrzi Italijane, nisam mu svakako mogao reći da mrzi…

Nedeljnik 28.03.2017
"Kada mi je uzvratio da će me moja zemlja zbog toga blagosiljati za šest meseci, ja sam mu odgovorio da neću ostati na vlasti ni šest dana potpišem li taj dokument. Onda sam ga ja zapitao, zašto se čovek koji je pobrao već toliko lovorika kao on… »

Radulović podneo krivičnu prijavu protiv braće Vučić, Šešelj delio knjige, Beli ipak dobio novac: Šta ste propustili u…

Nedeljnik 28.03.2017
Najvažnije vesti iz kampanje. JEREMIĆ: ISPRAVITI NEPRAVDU PREMA RATNIM VETERANIMA - Predsednički kandidat Vuk Jeremić razgovarao je sa predstavnicima Pokreta veterana Srbije. Jeremić je naglasio da je populacija veterana i ratnih vojnih invalida u… »

Džon Kliz: Zašto Bosanac obara rekord u razbijanju cigala glavom?

Nedeljnik 28.03.2017
Za samo 35 sekundi Kerim Ahmetspahić je razbio čak 111 blokova i time oborio Ginisov rekord. Kerim Ahmetspahić, mladi tekvondista iz BIH, oborio je svetski rekord u lomljenju građevinskih blokova glavom. Ahmetspahić ima samo 16 godina, a već je… »

Vežite se, poleće Goran Bregović

Nedeljnik 28.03.2017
Do sada su avioni dobili imena po teniseru Novaku Đokoviću, košarkašu Vlade Divcu, fudbaleru Dejanu Stankoviću i glumcu Mikiju Manojloviću. Novi avion Er Srbije nosiće ime poznatog muzičara Gorana Bregovića. Avio-kompanija Er Srbija najavila je… »

Slobodan Tišma: Komunisti su se plašili umetnika, a ovi danas sportista i estradnih zvezda

Nedeljnik 28.03.2017
"Danas vlast nije briga za umetnost. Umetnost je marginalizovana. U medijima je nema, ili je ima ali to niko ne gleda. Možda malo pozorište, ali i to je beznačajno" "U tadašnjem Savezu komunista je postojala i liberalna struja i to je bilo za pohvalu… »

Engleski Laza ne bi morao da kaže da li je za Terezu Mej ili Sadika Kana

Nedeljnik 28.03.2017
Sinoć sam vrteo kanale i "Srećni ljudi" po ko zna koja repriza. I tamo glumi brkati Desko, onaj što je ušao u JUL, pa se slikao sa psom, a onda je mogao samo da se slika. Evo, ovako sam upoznao Lazu Ristovskog. Radio sam s njim intervju. Izašla mu je… »

Protest zbog smanjenja penzija: Jeremić i Obradović uz penzionere

Nedeljnik 28.03.2017
Učesnici protesta nose transparente: "Pljačka penzionera nije reforma", "Ukinite neustavni zakon", "Hoćemo da živimo a ne da preživljavamo", "Vučić obmanu penzinere, tako on drži reč". Na Trgu Nikole Pašića u Beograda održan je protest… »

Ko je demantovao da je podržao Vučića

Nedeljnik 28.03.2017
O demantiju koji je objavila, Svjetlana Knežević, supruga glumca Mihaila Miše Janketića kaže: "Morala sam nešto da učinim jer su krenuli neprimereni komentari" Srpska kraljevska akademija objavila je 120 potpisa podrške njenih članova… »