Izvor: OK radio arhiva vesti 28.03.2017

Radikali delili Šešeljeve knjige u Vranju

OK radio 28.03.2017
Predstavnici SRS - a delili su u podne prolaznicima u Vranju knjige svog lidera Vojislava Šešelja. U isto vreme radikali su u svim većim gradovima u Srbiji organizovali podelu Šešeljevih knjiga, a planirano je da u toku dana bude podeljeno 10.000… »

Ugovor sa Jedinstvom o popustu za penzionere

OK radio 28.03.2017
Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja i Goran Stojanović, direktor „Kavim Jedinstva“, potpisali su ugovor o povlasticama za penzionere. Na ovaj način se popust za prevoz ove kategorije putnika od 30 povećava na 50 odsto. To u praksi znači da… »

Vranje u centru izgradnje Koridora 10

OK radio 28.03.2017
Delegacija Svetske banke posetila je u ponedeljak jug Srbije i u Vranju razgovarala sa čelnicima ovdašnjih lokalnih samouprava. Delegaciju je činilo osam izvršnih direktora SB-e, a sa srpske strane sastanku održanom u sali Načelstva prisustvovali su… »

Ni: Gerontološki centar kupio auto za Ministarstvo na spornom tenderu

OK radio 28.03.2017
Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračku i socijalnu politiku kupilo je nova kola, uprkos racionalizaciji voznog parka i merama štednje koje sprovodi Vlada Srbije, tako što je iz ove institucije uplaćen novac niškom Gerontološkom centru da to… »

Upao mu u kuću, pa ga napao zbog žene

OK radio 28.03.2017
PROKUPLJE - N.M. (34) iz Prokuplјa određen je pritvor do 48 sati, jer je upao u kuću drugog muškarca u Prokuplјu, fizički nasrnuo na njega i pretio mu. Kako nezvanično saznajemo, sukob dva muškarca nastao je zbog žene. N.M. je iznerviran upao u… »

"U JP traže da se glasa za Vučića"

OK radio 28.03.2017
Pravni tim predsedničkog kandidata Saše Jankovića saopštio je u utorak da im se svakodnevno javlja po nekoliko desetina zaposlenih u javnim preduzećima i ustanovama koji tvrde da ih rukovodioci prisiljavaju da se obavežu da će glasati za Aleksandra… »

Ugroženi životi 22 miliona dece

OK radio 28.03.2017
Od bolesti i gladi u Nigeriji, Somaliji, Južnom Sudanu i Jemenu pate milioni dece, navode iz UNICEF-a. Najmanje 22 miliona dece u četiri sukobima opterećene države nalazi se u riziku od smrti, što je rezultat bolesti i gladi, osim u slučaju da im se… »

Velika akcija hapšenja pedofila

OK radio 28.03.2017
Na čitavoj teritoriji Srbije u toku je velika akcija MUP Armagedon u kojoj srpska policija privodi osumnjičene za pedofiliju, javili su beogradski mediji. Akcija je počela u ponedeljak, a do sada je, prema navodima medija, uhapšeno najmanje troje… »

Bivši ruski policajac optužen za još 60 ubistava

OK radio 28.03.2017
Ruski istražni biro optužio je bivšeg policajca Mihaila Popkova za još 60 ubistava. Popkov se već nalazi na odsluženju doživotne kazne zbog masovnih ubistava koje je počinio. "Prema istražiteljima u periodu od 20 godina Popkov je počinio 84… »

Vranjanac doživeo infarkt, pa udario u drvo

OK radio 28.03.2017
Na raskrsnici Karađorđeve i ulice Save Kovačevića u Vranju u ponedeljak uveče preminuo je Vranjanac Andrija Trajković Macan (39), koji je radio kao taksista. On je, prema navodima policije, u toku vožnje prema Hitnoj pomoći doživeo infarkt i… »