Izvor: OK radio/Regioni arhiva vesti 28.03.2017

Ugovor sa Jedinstvom o popustu za penzionere

OK radio 28.03.2017
Slobodan Milenković, gradonačelnik Vranja i Goran Stojanović, direktor „Kavim Jedinstva“, potpisali su ugovor o povlasticama za penzionere. Na ovaj način se popust za prevoz ove kategorije putnika od 30 povećava na 50 odsto. To u praksi znači da… »

Vranje u centru izgradnje Koridora 10

OK radio 28.03.2017
Delegacija Svetske banke posetila je u ponedeljak jug Srbije i u Vranju razgovarala sa čelnicima ovdašnjih lokalnih samouprava. Delegaciju je činilo osam izvršnih direktora SB-e, a sa srpske strane sastanku održanom u sali Načelstva prisustvovali su… »

Upao mu u kuću, pa ga napao zbog žene

OK radio 28.03.2017
PROKUPLJE - N.M. (34) iz Prokuplјa određen je pritvor do 48 sati, jer je upao u kuću drugog muškarca u Prokuplјu, fizički nasrnuo na njega i pretio mu. Kako nezvanično saznajemo, sukob dva muškarca nastao je zbog žene. N.M. je iznerviran upao u… »

Vranjanac doživeo infarkt, pa udario u drvo

OK radio 28.03.2017
Na raskrsnici Karađorđeve i ulice Save Kovačevića u Vranju u ponedeljak uveče preminuo je Vranjanac Andrija Trajković Macan (39), koji je radio kao taksista. On je, prema navodima policije, u toku vožnje prema Hitnoj pomoći doživeo infarkt i… »

I dalje ni traga nestaloj Vranjanki

OK radio 28.03.2017
Vranje - Ruža Spirić (50), iz sela Klenike kod Bujanovca nestala je pre nedelju dana, ali policija još nema nikakvog traga o njoj. Njen nestanak prijavljen je dežurnoj službi Policijske stanice u Bujanovcu. Na sebi je imala crne čizme, crne… »

Masovan pomor pasa u Vranju

OK radio 28.03.2017
Poslednjih dana u Vranju je zabeleženo masovno uginuće uličnih pasa i zabrinuti građani i ljubitelji životinja osnovano sumnjaju da se radi o namernom trovanju. Neke informacije govore da trovači koriste najmanje dva jaka otrova koji su opasni ne… »

Vranjanac prvak Srbije u bilijaru

OK radio 28.03.2017
Vuk Nikolić (20) iz Vranja osvojio je prvo mesto u juniorskoj konkurenciji na državnom prvenstvu u bilijaru, koje je održano u Novom Sadu. Na turniru je učestvovalo oko 40 igrača iz cele zemlje. Nikolić u Vranju trenira za Bilijar klub „Aut“, a… »