Izvor: Pravda arhiva vesti 28.03.2017

Ministar Đorđević: U našem je interesu da remont MiG-ova...

Pravda 28.03.2017
Ministar odbrane Zoran Đorđević izjavio je danas da je interes Srbije da remont MiG-ova 29 bude u Srbiji. - Remont će biti u Srbiji, iz više razloga. Prvo, da naši ljudi iz (vazduhoplovnog zavoda) ''Moma Stanojlović'' budu prisutni i da budu… »

Šešelj delio svoje knjige u Knez mihajlovoj: Rusija je naš cilj, a evo i šta je rekao o Trampu!

Pravda 28.03.2017
Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj danas je, u okviru predizborne kampanje, potpisivao i delio svoje knjige građanima u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu. U isto vreme, u svim većim gradovima u Srbiji organizovano je… »

Putuje u Kinu: Tomislav Nikolić postaje počasni građanin Pekinga!

Pravda 28.03.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić boraviće u četvrtak i petak, 30. i 31. marta, u zvaničnoj poseti Kini, gde će se sastati sa kineskim kolegom, kao najvišim zvaničnicima, a biće i proglašen za počasnog građanina grada Pekinga. Tokom posete… »

Kako da glasački listić važi: Možete da crtate i pišete po njemu, ali pod jednim uslovom!

Pravda 28.03.2017
Glasački listić na kome je nacrtan Čiča Gliša, dopisan Novak Đoković, Vlade Divac ili neki drugi sportista ili filmski junak poput Čaka Norisa... smatraće se važećim, ali pod uslovom da je birač prethodno ispravno zaokružio ili podvukao ime… »

General: Ne vršite pritisak, MiG-ovi nisu slatkiši!

Pravda 28.03.2017
Dolazak prvih ruskih aviona "MiG 29" u Srbiju može se očekivati narednih nedelja, ali u vezi sa konkretnim datumom ne treba vršiti medijski pritisak. To je izjavio general Bojan Zrnić, član Srpsko-ruskog komiteta za vojnotehničku saradnju. - Mislim… »

Radulović podneo krivičnu prijavu protiv braće Vučić: Pogledajte kakve je teške optužbe izneo

Pravda 28.03.2017
Lider Dosta je bilo Saša Radulović podneo je Tužilaštvu za organizovani kriminal krivičnu prijavu protiv premijera Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja. Radulović je prijavu protiv braće Vučić podneo zbog, kako je naveo, kontrole… »

Šešelj: Uspešan premijer ne bi prelazio na manje važnu funkciju!

Pravda 28.03.2017
Uspešan premijer ne bi prelazio na manje važnu funkciju, rekao je u Nišu predsedniči kandidat i lider SRS Vojislav Šešelj. On je na predizbornom mitingu na Trgu kralja Milana okupljenim građanima rekao da se situacija u Srbiji nije popravila… »

I Dodik ide kod Putina: Ovo je glavni razlog posete!

Pravda 28.03.2017
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas da će biti u prilici da u julu razgovara sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom. „Mislim da je to deo redovne komunikacije koja daje rezultate. Sastajemo se i sa mnogim drugim zvaničnicima… »

Stamatović: Opozicija zajedno da spreči neregularnosti!

Pravda 28.03.2017
Kandidat za predsednika Milan Stamatović pozvao je opozicione kandidate na zajednički nastup u cilju sprečavanja neregularnosti izbora. Ocenjujući da su predstojeći izbori "najneregularniji izbori u Srbiji od 1990. godine do danas", Stamatović je u… »

Veliko "ne" uniji: Istočnoevropske članice oštro odbacila ucene iz Brisela!

Pravda 28.03.2017
Lideri Češke, Mađarske, Slovačke i Poljske saopštili su danas da odbijaju briselski plan razmeštanja migranata širom Evropske unije, nazvavši to ucenom. Te četiri države, poznate kao "Višegradska grupa", dugo se suprotstavljaju dodatnom teretu… »