Izvor: Prva arhiva vesti 28.03.2017

Imaćemo svi jedan jezik?

Prva 28.03.2017
Više od dve stotine stručnjaka lingvistike i drugih društvenih nauka u regionu potpisalo je Deklaraciju o zajedničkom jeziku. Kako se navodi, to je urađeno nakon što je održana serija regionalnih konferencija u Podgorici, Splitu, Beogradu i… »

Predstavljen tim koji će Srbiju prezentovati na auto-moto trkama "24 Heures Moto"

Prva 28.03.2017
Danas je u prostorijama Auto-moto saveza Srbije u Ruzveltovoj 18, održana konferencija za medije na kojoj je prezentovan tim koji će predstavljati Srbiju na najprestižnijim i najstarijim auto-moto trkama trkama izdržljivosti na svetu “24 Heures… »

Nova pravila RIK-a: Uradite ovo sa svojim glasačkim listićem i samo tako ćete biti apstinenti

Prva 28.03.2017
Republička izborna komisija na predstojećim izborima biće daleko tolerentnija prema biračima nego na svim prethodnim, piše "Blic". Glasački listić na kome je nacrtan Čiča Gliša, dopisan Novak Đoković, Vlade Divac ili neki drugi sportista ili… »

Milica Dabović dobila masku za mobilni sa porukom oca Tadeja

Prva 28.03.2017
Košarkašica je otišla u manastir Đurđevi Stupovi gde je potražila duhovni mir posle horora koji je doživela sa bivšim dečkom Simonom Šiklićem. U manastiru je dobila reči utehe od oca Gerasima, a pohvalila se i maskom za mobilni telefon sa… »

Zbog jedne pesme "Pilota" Vedrana Rudan je skoro zaplakala

Prva 28.03.2017
Možda smatrate da žena koja brutalno secira političare, društvo, zemlje i ljude nikad ne plače. O, kako silno grešite. Plače, i te kako. I to zbog pesme Kikija Lesendrića..Hrvatska spisateljica gostovala je u emisiji "150 minuta", a iznenađenje… »

Goran Dimitrijević i Ana Mitić novi voditeljski tandem centralne informativne emisije „Vesti u 18h“ Prve televizije

Prva 28.03.2017
Jedan od najprepoznatljivijih glasova i voditelja u Srbiji, Goran Dimitrijević od ove nedelje je zvanično deo informativnog programa Prve televizije. Dugogodišnjeg prezentera i novinara B92 gledaćemo od ponedeljka, 3. aprila radnim danima u 18 časova… »

Ceo život ste bili u zabludi! Vrhunac seksa nije orgazam, već...

Prva 28.03.2017
Ako ste dosad mislili da je orgazam vrhunac seksualnog odnosa, moramo vam reći ste čitav život živeli u velikoj zabludi. Zanima vas o čemu se radi? Naučnici su otkrili da je najbolji deo seksa 48 sati nakon njega, a zove se "postseksualni sjaj". To… »

Da li biste mogli da živite u zgradi koja se stalno okreće? Neki će platiti brdo novca za stan u njoj, a pogledajte kako će…

Prva 28.03.2017
Arhitektonsko čudo! Arhitekta David Fišer projektovao je jedno od najvećih čuda 21. veka. Reč je o soliteru visokom 420 metara u kojem će svaki od 80 spratova moći da se rotira za 360 stepeni. Soliter se zove "Dynamic Tower", nalazi se u Dubaiju, a… »

Šta Nataša Pavlović želi da kaže ovom fotkom?

Prva 28.03.2017
OK, sve trudnice su lepe, nasmejane i vesele. Neke i nisu, teško im je, hukću i naduvene su, i to je isto OK. Na Instagramu voditeljke "Praktične žene" pronašli smo fotke lepe trudnice i zamislili šta Nataša želi da poruči damama u blagoslovenom… »

Uvedite ovaj sastojak u ishranu i simptome menopauze nećete ni osetiti

Prva 28.03.2017
Ulaskom u petu deceniju života, žene polako ulaze u period menopauze. Tada se suočavaju sa simptomima, poput varljivog raspoloženja, preteranog znojenja, naglih promena temperatura tela, gubljenej apetita... Kao da simptomi menopauze nisu dovoljni… »