Izvor: Tango Six arhiva vesti 28.03.2017

Ministar odbrane za RTS: Remont MiG-ova 29 biće obavljen u Srbiji, Rusi zainteresovani da novi remontni centar za helikoptere…

Tango Six 28.03.2017
Gostujući sinoć na Radio Televiziji Srbije, odmah nakon povratka iz Moskve, ministar odbrane Zoran Đorđević izjavio je da je naš interes da remont MiG-ova 29 bude u Srbiji, a govorio je i o mogućnosti da se kod nas otvori i remontni centar za ruske… »

Vazduhoplovna akademija uvodi dualno obrazovanje za potrebe Vojske

Tango Six 28.03.2017
Potpisan je Sporazum o saradnji u procesu uvođenja dualnog obrazovanja u obrazovni sistem za potrebe Vojske Srbije koji će omogućiti da se učenici pet obrazovnih profila u Vazduhoplovnoj akademiji u Beogradu od naredne školske godine obrazuju po ovom… »

Pozitivne i negativne strane novog terminala Zračne luke Zagreb

Tango Six 28.03.2017
Provedba koncesije Zračne luke Zagreb svakako je bila prožeta upitnim potezima, dvojbama, tajnim anexima, vrlo sumnjivim radnjama, pa čak i skandalima. Iako sam bio ekstremno kritičan tijekom procesa provedbe koncesije, skeptičan nad pravim razlozima… »

Direktor „Nikole Tesle“: Mediji objavili finansijske rezultate Aerodroma za 2016. koji nisu konačni – očekujemo znatno…

Tango Six 28.03.2017
Reagujući na vest o finansijskim rezultatima „Nikole Tesle“ koju su mediji objavili pozivajući se na podatke brokersko-dilerske kompanije „Wise Broker“, v.d. direktora beogradskog aerodroma, Saša Vlaisavljević, naveo je da oni nisu konačni i… »

[NAJAVA] „Drone Fest“ 30. i 31. marta u Zagrebu: Preko 40 predavanja, radionica i panela o bespilotnim letelicama

Tango Six 28.03.2017
Poslovno-tehnološka konferencija o bespilotnim letelicama „ Drone Fest“ biće održana 30. i 31. marta u zagrebačkom „Plaza Event“ centru. – Drugu godinu za redom, posetioci konferencije moći će da učestvuju na osam radionica i preko 30… »

Sava Pustinja na promociji svoje nove knjige: „Jugoimport SDPR je sada sve, a zapravo nije ništa.“

Tango Six 28.03.2017
Promocija knjige „Vazduhoplovna tehnologija SFRJ uoči raspada države“ autora Save Pustinje održana je u Domu Aeroklubu u Beogradu. Prisutnima su se pored autora obratili i predsednik Vazduhoplovnog saveza Srbije Labud Bulatović, pukovnik u penziji… »