Izvor: Telegraf arhiva vesti 28.03.2017

Na aerodromu "Franjo Tuđman" oznaka YU: Jednom putniku je ovo toliko zasmetalo da je počeo da pravi haos

Telegraf 28.03.2017
Putniku je zasmetala oznaka bivše zajedničke države pa je glasno protestovao. Jedan putnik vidno je negodovao nakon što je u jednoj od prodavnica na novootvorenom terminalu zagrebačkog aerodroma “ Franjo Tuđman” ugledao YU, oznaku bivše SFRJ… »

Uklonjena najveća prepreka: Američki Senat izglasao da se ratifikuje ugovor o ulasku Crne Gore u NATO

Telegraf 28.03.2017
Protiv su bila dvojica republikanskih senatora Rend Pol i Majk Li koji smatraju da nema smisla garantovati sigurnost i odbranu tako male zemlje. Podgorica se nalazi korak bliže ulasku u NATO pošto je američki Senat u ponedeljak dao zeleno svetlo… »

Vučić prelomio: Ne idem na Kosovo, ne pristajem na cirkus Prištine

Telegraf 28.03.2017
- Verujem u ubedljivu pobedu na Kosovu i Metohiji - rekao je Vučić. Premijer Srbije i predsednički kandidat Aleksandar Vučić poručio je da neće ići na Kosovo i Metohiju jer ne pristaje na ucene Prištine. On je, po planu, trebao sutra da… »

Srbi, Hrvati, Bošnjaci i Crnogorci treba da imaju zajednički jezik: 200 stručnjaka potpisalo deklaraciju

Telegraf 28.03.2017
Deklaraciju je do sada potpisalo više od dvesta lingvista, književnika, naučnika, aktivista i drugih uglednih javnih osoba iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Nakon što se održala serija regionalnih konferencija u Podgorici, Splitu… »

Želite da zauvek nestanete sa društvenih mreža? Evo kako da to uradite u nekoliko koraka

Telegraf 28.03.2017
U nastavku saznajte kako da obrišete profile na najpopularnijim društvenim mrežama današnjice. Ako vam je dosta društvenih mreža i želite da obrišete profile na Facebooku, Instagramu, Twitteru i drugim stranicama, to možete da uradite vrlo lako… »

Novi iOS je stigao: Evo šta je sada promenjeno na vašem iPhone-u

Telegraf 28.03.2017
Apple je, između ostalog, sa iOS-om 10.3 predstavio korisnicima i novi fajl sistem. Kompanija Apple objavila je novu verziju iOS operativnog sistema oznake 10.3 koja je namenjena iPhone, iPad i iPod uređajima. Pogledajte kako je trebalo da izgleda prvi… »

Čanak: Vučić ne može da računa na naš glas

Telegraf 28.03.2017
- Samo decentralizovana Srbija pravi i jedini način da se zemlja razvija i da se zaustavi iseljavanje - rekao je Nenad Čanak. Kandidat za predsednika Srbije Nenad Čanak pozvao je građane da u što većem broju izađu na izbore 2. aprila i poručio da… »

Obradović protiv briselskih sporazuma i NATO

Telegraf 28.03.2017
Predsednički kandidat Dveri Boško Obradović održao završnu konvenciju u Čačku. Predsednički kandidat Dveri Boško Obradović izjavio je na završnoj konvenciji u Čačku da kao srpski predsednik nikada ne bi potpisao “antiustavne” briselske… »

Užas u Beogradu: Dečaka (7) na pešačkom prelazu zgazila kola, sa povredama glave prevezen u Urgentni centar

Telegraf 28.03.2017
Do te nezgode je došlo u 20:09 sati, nakon čega je dečak prebačen u Urgentni centar, najverovatnije sa povredom glave. U Beogradu su se protekle noći dogodile dve saobraćajne nezgode, a u jednoj od njih je, u Kumodraškoj ulici kod Pošte, povređen… »

Helikopteri Vojske Srbije nadleću Beograd: Tačno u 19 sati kreće buka na nebu

Telegraf 28.03.2017
Helikopteri će izvršavati letačke zadatke sa više uzastopnih sletanja i poletanja na heliodrom Vojnomedicinske akademije (VMA). U okviru redovne letačke obuke, večeras i sutra od 19 do 23 časa, helikopteri Vojske Srbije nadletaće Beograd. VOJSKA… »