Izvor: Telegraf/Regioni arhiva vesti 28.03.2017

Čanak: Vučić ne može da računa na naš glas

Telegraf 28.03.2017
- Samo decentralizovana Srbija pravi i jedini način da se zemlja razvija i da se zaustavi iseljavanje - rekao je Nenad Čanak. Kandidat za predsednika Srbije Nenad Čanak pozvao je građane da u što većem broju izađu na izbore 2. aprila i poručio da… »

Obradović protiv briselskih sporazuma i NATO

Telegraf 28.03.2017
Predsednički kandidat Dveri Boško Obradović održao završnu konvenciju u Čačku. Predsednički kandidat Dveri Boško Obradović izjavio je na završnoj konvenciji u Čačku da kao srpski predsednik nikada ne bi potpisao “antiustavne” briselske… »

Šešelj: Uspešan premijer ne prelazi na manje važnu funkciju

Telegraf 28.03.2017
Da je Vlada tako dobra, kao što je premijer Vučić hvali i da je on toliko uspešan - on ne bi želeo da napusti Vladu, kazao je Šešelj. Uspešan premijer ne bi prelazio na manje važnu funkciju, rekao je danas u Nišu predsedniči kandidat i lider… »

Ako želite da pronađete pravu ljubav, izgovorite danas - ovu molitvu

Telegraf 28.03.2017
No ljubav čovekova prema Bogu, jednom zadobijena i utvrđena, teško hladni, sem ako neko već ne siđe s pameti. Prema pravoslavnom kalendaru danas je svetac koji nas uči šta su iskrene emocije. Molitva za pre i posle doručka: Ove moćne reči daće… »

Popović: Pregovore o Kosovu vratiti u UN

Telegraf 28.03.2017
- Ni jedan Srbin ne može da bude slobodan dok svaki Srbin na Kosovu i Metohiji ne bude slobodan - rekao je Popović. Predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije Aleksandar Popović rekao je da se oštro protivi dosadašnjim pregovorima kojima se… »

"Larina trka" u Šumaricama!

Telegraf 28.03.2017
Trka je memorijalnog karaktera, u znak sećanja na Laru Radovanović, malu orijentirku koja je sa šest godina, usled maligne bolesti, zauvek napustila orijentiring staze. Dvanaesto orijentiring takmičenje “Larina trka”, koju organizuje Sportsko… »

Horor u školi: Našoj ćerki su drugari dali da pije tečnost za stoku, mogla je da umre (foto) (video)

Telegraf 28.03.2017
Grupa od četiri druga iz odeljenja su devojčici, kada nije gledala, u flašicu s vodom, sipala "velenizol", preparat koji se daje krupnoj stoci, a služi za izbacivanje parazita. Roditelji su objavili video-snimak na kom govore o celom slučaju, a… »