Izvor: Telegraf/Svet arhiva vesti 28.03.2017

Zatvorena Bela kuća: Sumnjiv paket uključio alarm, policija uhvatila počinioca

Telegraf 28.03.2017
Panika u rezidenciji američkog predsednika. Jedno od krila Bele kuće zatvoreno je zbog sumnjivog paketa. Drama u Beloj kući: Nepoznati muškarac sa rancem pokušao da upadne u zabranjenu zonu Svi novinari koji su se u tom momentu nalazili u Beloj… »

Slike smrti koja dolazi, 16 miliona ljudi bi moglo da umre od gladi: Najveća humanitarna kriza u poslednjih 70 godina (video)

Telegraf 28.03.2017
Ukoliko Kongres odobri smanjenje humanitarnog budžeta i SAD ne doprinese aktuelnoj krizi u Africi, stručnjaci upozoravaju da bi glad, izazvana sušom i oružanim sukobima, mogla da imaju mnogo ozbiljnije posledice. Najveća svetska humanitarna kriza u… »

Snimljen momenat kada je munja udarila direktno u auto koji se kretao putem: Tek onda se desilo pravo čudo u dimu (VIDEO)

Telegraf 28.03.2017
Nakon udara munje, vozač automobila uspeva da održi kontrolu nad vozilom iz kojeg kreće da kulja dim. Neverovatan snimak postavljen je na internet a prikazuje momenat kada automobil na ulici koji se kreće punom brzinom iznenada udara munja. Nipošto… »

Nemačka optužuje Tursku: Neprihvatljivo i nedopustivo je špijuniranje Ankare

Telegraf 28.03.2017
Prema njegovim rečima, Ankara je zatražila pomoć od Berlina kako bi špijunirala 300 navodnih Gulenovih pristalica. Nemačke vlasti optužile su danas Tursku za “neprihvatljivo” špijuniranje navodnih simpatizera Pokreta koji predvodi imam Fetulah… »

Bela kuća proglasila krivca? Trampov zet će biti saslušan o umešanosti Rusije u američke izbore

Telegraf 28.03.2017
Kušner (36) je igrao ključnu ulogu posrednika tokom predizborne kampanje u odnosima Trampovog tima sa stranim zemljama. Džared Kušner, blizak saradnik i zet američkog predsednika Donalda Trampa, biće saslušan u Predstavničkom domu Kongresa u… »

Policajci su teško oljuštili zelene banane, a ispod ih je čekala kriminalna tajna teška čitavo bogatstvo (video)

Telegraf 28.03.2017
Čitavih 17 kilograma kokaina pažljivo su bili smešteni unutar banana. Španska policija je u okviru akcije “Esplit” razbila organizovanu bandu specijalizovanu za krijumčarenje droge, koja je drogu u Španiju, preko Malage i Valensije prenosila na… »

Sibirski vukodlak: Ruski "Džek Trbosek", ruski policajac žedan krvi koji je ubijao samo žene (video)

Telegraf 28.03.2017
Detektivi su uspeli da pronađu i svedoke i oružje kojim je počinjeno ubistvo, uključujući sekire, šrafcigere i noževe, kao i lične stvari žrtava. Ruski istražni biro optužio je bivšeg policajca Mihaila Popkova za još 60 ubistava. Popkov se… »