Izvor: Total car arhiva vesti 28.03.2017

Prvi autobusi sa hibridnim pogonom na srpskim putevima

Total car 28.03.2017
Od početka aprila u sistem gradskog saobraćaja u Čačku biće uključeno 10 korišćenih Volvo gradskih autobusa sa hibridnim pogonom, koje je za potrebe prevoza putnika u tom gradu kupila firma Autoprevoz. Tako će Čačak postati prvi grad u Srbiji u… »

BMW priprema luksuzni pick up

Total car 28.03.2017
Tržišni fokus automobilske industrije je poslednjih nekoliko godina potpuno usmeren na SUV. U ovoj klasi se danas između ostalih ogledaju i oni koji to nisu mogli ni da zamisle poput jednog Bentlay ili Alfa Romea. Međutim, priča se širi i na SUV… »

Kako sam se kalio na “rols-rojsu”

Total car 28.03.2017
Nema većeg uspeha od ostvarivanja dečačkih snova. A Pavle Trpinac, rođeni Beograđanin, svoje je ostvario dolaskom na Beogradski sajam automobila. Ali u kakvom stilu! Kao jedan od ključnih dizajnera najekskluzivnijeg automobila koji se više od pola… »

Samovozeća Uberova vozila se, posle udesa, vraćaju na ulice

Total car 28.03.2017
Uberova samovozeća vozila vratila su se na ulice tri američka grada, samo nekoliko dana nakon što je jedno od njih učestvovalo u udesu i prevrnulo se u gradu Tempe, savezna država Arizona. Rojters kaže da je, nakon sprovedene istrage, ovaj servis… »

David Brown Automotive najavljuje svoj drugi model

Total car 28.03.2017
Kompanija David Brown Automotive otkriva da radi na svom drugom projektu. Trenutno u procesu selidbe u novu fabriku u Silverstonu, proizvođač poznat po svom Speedback GT modelu (na slici), priprema se da u narednih nekoliko meseci predstavi svoje vozilo… »