Izvor: Večernje novosti/Politika arhiva vesti 28.03.2017

Vučić: Ne idem na Kosovo i Metohiju; Izbori se dobijaju programom, a ne Putinovom podrškom

Večernje novosti 28.03.2017
Ne idem na Kosovo i Metohiju, ne dolazi u obzir takva vrsta pritiska, niti cirkus kakav je pravila Priština, rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić. Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće sutra otputivati na Kosovo i Metohiju, jer ne… »

Šešelj: Uspešan premijer ne prelazi na manje važnu funkciju

Večernje novosti 28.03.2017
Uspešan premijer ne bi prelazio na manje važnu funkciju, rekao je danas u Nišu predsedniči kandidat i lider SRS Vojislav Šešelj. Uspešan premijer ne bi prelazio na manje važnu funkciju, rekao je danas u Nišu predsedniči kandidat i lider SRS… »

Tači:Pokušaću da ubedim Srbe da glasaju za vojsku, iako im prete iz Beograda

Večernje novosti 28.03.2017
Kosovski predsednik tvrdi da je Srbima naloženo da ne glasaju. Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je danas da će raditi na tome da ubedi Srbe da glasaju za formiranje kosovske vojske uprkos nalozima koje, kako tvrdi, dobijaju iz Beograda da to ne… »

Premijer: Ništa ružnije nego kad muškarac ne plaća alimentaciju

Večernje novosti 28.03.2017
Predsednički kandidat Aleksandar Vučić poručio je danas da je apsolutno neprihvatljivo da postoje timovi ljudi koji za novac obezbeđuju jednom od roditelja da mu nakon razvoda pripadnu deca. Predsednički kandidat Aleksandar Vučić poručio je danas… »

Vuk Jeremić: Ispraviti nepravdu prema ratnim veteranima

Večernje novosti 28.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić je izjavio da je populacija veterana i ratnih vojnih invalida u normalnim zemljama na svaki način povlašćena i da tako mora biti i u Srbiji. Predsednički kandidat Vuk Jeremić je izjavio da je populacija veterana i… »

Stojanović: Povratak u institucije zbog izgradnje poverenja

Večernje novosti 28.03.2017
Zamenik kosovskog premijera Branimir Stojanović je, u razgovoru sa zvaničnikom Stejt departmenta Hojtom Brajanom Jiem, istakao da su srpski predstavnici odlučili da se vrate u prištinske institucije. Zamenik kosovskog premijera Branimir Stojanović… »

Vučić: Nameravam da posetim Kosovo, ali bez uslovljavanja

Večernje novosti 27.03.2017
Premijer Aleksandar Vučić potvrdio je da je nameravao da poseti KiM, ali da nije spreman na bilo kakva uslovljavanja. Velike sile ponovo odmeravaju snagu na ovim prostorima. Premijer Aleksandar Vučić potvrdio je večeras da je nameravao da poseti… »

Izbori 2017. Saša Janković: Podmeću mi razdor sa Šutanovcem

Večernje novosti 28.03.2017
Predsednički kandidat Saša Janković za "Novosti" o putu u Evropsku uniju, KiM, NATO, odnosu sa Demokratskom strankom... SRBIJI ne treba status zemlje četvrtog reda u pridruživanju EU. Evropske standarde ćemo obezbediti kao posledicu rekonstrukcije… »

Dveri: Protest zbog progona

Večernje novosti 27.03.2017
Srpski pokret Dveri pozvao je građane da im se priključe na protestu ispred zgrade Opštine Pećinci, u utorak u 14 časova, povodom, kako kažu, nezapamćenog političkog progona. SRPSKI pokret Dveri pozvao je građane da im se priključe na protestu… »

Stefanović i Polt o saradnji policije i tužilaštava

Večernje novosti 28.03.2017
Ministar Nebojša Stefanović razgovarao je sa generalnim tužiocem Mađarske Peterom Poltom o saradnji policije i tužilaštva dveju zemalja kroz rad u zajedničkim istražnim timovima u oblasti borbe protiv krijumčarenja ljudi. Potpredsednik Vlade… »