Izvor: Večernje novosti/Politika arhiva vesti 28.03.2017

Ivić: Kako je nastala lista 650 potpisa podrške Vučiću; Orlić: Pripremaju se da izbore dobiju na ulici

Večernje novosti 28.03.2017
Poslanička grupa Nova Srbija - Pokret za spas Srbije pitala je danas kako je nastala lista od 650 potpisnika podrške kanidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije. Poslanička grupa Nova Srbija - Pokret za spas Srbije pitala je danas kako je… »

Dačić i Jovanov: Srbija stabilna samo ako Vučić pobedi

Večernje novosti 27.03.2017
Predsednik SPS Ivica Dačić i potpredsednik SNS Milenko Jovanov posetili su danas Šabac i u razgovoru sa građanima poručili da je važno da Srbija u narednom periodu vodi politiku koja će od nje stvoriti jaku i stabilnu zemlju. Predsednik SPS Ivica… »

Predsednički izbori SNS: Obradovićevo vandalsko zastrašivanje u Pećincima

Večernje novosti 28.03.2017
Srpska napredna stranka saopštila je da je zgrožena zbog, kako se navodi, vandalskog zastrašivanja radnika i predsednice Opštine Pećinci od strane lidera Pokreta Dveri i njegovih simpatizera. Srpska napredna stranka saopštila je danas da je… »

Predsednički izbori Obradović: Nikad ne bih potpisao briselski i sporazum NATO, niti bih smanjio penzije

Večernje novosti 28.03.2017
Predsednički kandidat Dveri Boško Obradović izjavio je na završnoj konvenciji u Čačku da kao srpski predsednik nikada ne bi potpisao "antiustavne" briselske sporazume, sporazum sa NATO paktom i zakon o smanjenju penzija. Predsednički kandidat Dveri… »

Polemike Neško Madić: Pljačka Srbije i Rusije

Večernje novosti 28.03.2017
Umesto sna o američkom standardu, velikim platama i penzijama i dobrim kolima, dobili su kapitalizam zasnovan na neoliberalizmu, pljačkaškoj privatizaciji i uništavanju svih duhovnih vrednosti. NARODI koji su devedesetih godina živeli iza "gvozdene… »

Špijunka: Blagoslov Atosa

Večernje novosti 28.03.2017
Uoči predsedničkih izbora jedan od kandidata Milan Stamatović otišao je po podršku i blagoslov u manastir Hilandar na Svetoj Gori. UOČI predsedničkih izbora jedan od kandidata Milan Stamatović otišao je po podršku i blagoslov u manastir Hilandar… »

Polemike Mijajlo Backović: Ljudi zaborava

Večernje novosti 28.03.2017
Pokušavaju srce da nam uplaše, da plašljivo ćutimo i ne ispovedamo ko smo i šta smo i čiji krst nosimo na sebi. SVETSKI moćnici uz pomoć plahih domaćih vlastodržaca oduzeli su nam 1999. godine glavu da njome ne razmišljamo, a zatim i srce… »

I gubitnik može da bude dobitnik, kada su državne pare u pitanju Kako je "Dosta je bilo" oprao 90.000 evra

Večernje novosti 28.03.2017
Nešto manje od 90.000 evra potrošeno samo za distribuciju flajera ili po flajeru 9,27 dinara, a flajere smo delili besplatno. Gde je i za šta je zaista utrošen novac građana – pita Branko Klanšček, zastupnik grupe građana DJB – Vračar. Grupi… »