Izvor: Večernje novosti/Regioni arhiva vesti 28.03.2017

Šansa za 77 parova

Večernje novosti 28.03.2017
Vlada Vojvodine podstiče natalitet kroz vantelesnu oplodnju. NOVI SAD - U Pokrajinskoj vladi u Novom Sadu u ponedeljak su potpisani ugovori o sufinansiranju troškova biomedicinski potpomognute oplodnje za drugo, treće i svako naredno dete. Pravo na ova… »

Bosilegrad će uskoro moći da prečišćava otpadne vode

Večernje novosti 28.03.2017
Opština Bosilegrad je dobila tehničku dokumentaciju za izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Opština Bosilegrad je danas dobila tehničku dokumentaciju za izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, u okviru projekta… »

Još čekaju morsku ribu

Večernje novosti 28.03.2017
Zašto fabrika nemačke kompanije PTC nije dobila dozvolu za početak rada. Ugovor o zakupu hale koju je izgradio grad na Dunavu "teče" od 15. januara 2016. FABRIKA za preradu morske ribe nemačke kompanije PTC, kojoj je Smederevo još pre godinu dana… »

Za investicije 200 miliona

Večernje novosti 28.03.2017
Opština i ove godine planira niz razvojnih projekata u koje će uložiti oko 200 miliona dinara. VELIKO GRADIŠTE - Opština i ove godine planira niz razvojnih projekata u koje će uložiti oko 200 miliona dinara. Reč je, mahom, o unapređivanju… »

Milioni evra od stranaca

Večernje novosti 28.03.2017
Kroz program razmene studenata Novosadski univerzitet i grad očekuju i značajne finansijske efekte. U programima "Erazmus plus" stizaće godišnje i po 1.000 akademaca iz sveta. STALNI rast broja studenata, koji iz raznih zemalja dolaze da u okviru… »

Malo im Nišava

Večernje novosti 28.03.2017
Gradsko veće u Nišu odlučilo o gradnji akva-parka na staroj lokaciji Lozni kalem. Planiran kompleks na čak 9.000 kvadrata. GRAD Niš je pokrenuo proceduru za prodaju zemljišta na Loznom kalemu, kako bi bio izgrađen akva-park čija će površina… »

Traži oprost od Zukorlića i BDZ

Večernje novosti 28.03.2017
Sead Šaćirović napustio Sandžačku demokratsku partiju (SDP) Rasima Ljajića. NOVI PAZAR - Napuštam Sandžačku demokratsku partiju (SDP) i ubuduće ću u Skupštini grada Novog Pazara delovati kao samostalni odbornik. Razlog za ovu odluku leži u… »

Apel sindikata Trpe deca i zaposleni u predškolskoj ustanovi "Mladost" u Novom Pazaru

Večernje novosti 28.03.2017
Sindikat "Nezavisnost" skrenuo je pažnju na tešku situaciju u predškolskoj ustanovi "Mladost" NOVI PAZAR - Sindikat "Nezavisnost" saopštenjem za javnost skrenuo je pažnju na tešku situaciju u predškolskoj ustanovi "Mladost" čiji su zaposleni… »

Porodica preti tužbom Tuča zbog čokolade: Jedan dečak umalo oslepeo, drugi zadobio hematom na testisima

Večernje novosti 28.03.2017
Porodica povređenog đaka najavila tužbu protiv škole u Vrbasu. Jedan dečak umalo oslepeo, drugi zadobio hematom na testisima. POSLE tuče dvojice šesnaestogodišnjih đaka, drugova iz odeljenja, porodica jednog od njih najavila je tužbu protiv… »

Serija krađa u selima: Odnose i crep s kuća

Večernje novosti 28.03.2017
Krađe u selima oko Kikinde uzele maha, reagovali i nadležni u pokrajini. Prazne pušnice i odnose sve što im padne šaka. Paori se samoorganizuju. KRAĐE u selima oko Kikinde, inače, samo sitne na papiru, toliko su uzele maha da su građani u pojednim… »