Politika arhiva vesti 28.03.2017

Vučić: Ne idem na Kosovo i Metohiju; Izbori se dobijaju programom, a ne Putinovom podrškom

Večernje novosti 28.03.2017
Ne idem na Kosovo i Metohiju, ne dolazi u obzir takva vrsta pritiska, niti cirkus kakav je pravila Priština, rekao je premijer Srbije Aleksandar Vučić. Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće sutra otputivati na Kosovo i Metohiju, jer ne… »

Radulović: Ignorišu nas u medijima, a najjača smo opozicija

Novi magazin 28.03.2017
Predsednički kandidat pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović izjavio je danas da su taj pokret i on "malo zastupljeni u medijima" u predizbornoj kampanji. "Nema nas nigde u medijima, a najjača smo opoziciona parlamentarna opcija. To treba nešto da… »

Predsednički kandidat Šešelj: SRS protiv ulaska Srbije u EU

Kurir 28.03.2017
BEOGRAD - Predsednički kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da je protiv članstva Srbije u Evropskoj uniji (EU). "Ja sam protiv EU, Srbije ne treba da postane članica. Mi želimo da postanemo deo Ruske unije ili… »

Nikolić putuje u zvaničnu posetu Kini

RTS 28.03.2017
Predsednik Srbije Tomislav Nikolić biće u četvrtak i petak, 30. i 31. marta, u zvaničnoj poseti Kini. Sastaće se sa kineskim kolegom i sa najvišim zvaničnicima, a biće proglašen i za počasnog građanina Pekinga. Tokom posete, Nikolić će imati… »

Kampanja bez nadzora REM, Vučić dominantna medijska ličnost

N1 Info 28.03.2017
Aktuelni premijer i predsednički kandidat Aleksandar Vučić dominatna je medijska ličnost, pokazala je analiza Biroa za društvena istraživanja (BIRODI), čiji stručnjaci ponovo upozoravaju na posledice činjenice da se telo zaduženo za monitoring… »

Jankovićev pravni tim: Imamo dokaze za zloupotrebu

N1 Info 28.03.2017
Pravni tim predsedničkog kandidata Saše Jankovića objavio je da ima materijalne dokaze za zloupotrebu biračkog prava, jer imaju svedočenja ljudi kojima je traženo da potpišu da će glasati za predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića, ali da od… »

Tači: Pokuššaću da ubedim Srbe da glasaju za vojsku, uprkos Beogradu

Blic 28.03.2017
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je danas da će raditi na tome da ubedi Srbe da glasaju za formiranje kosovske vojske uprkos nalozima koje, kako tvrdi, dobijaju iz Beograda da to ne učine, prenosi danas prištinski kanal Tribuna. - Kosovskim… »

Čanak u kampanji sa građanima novog pazara: Vučić sigurno ne može da računa na naš glas u 2. krugu

Kurir 28.03.2017
NOVI PAZAR - Kandidat za predsednika Republike Srbije Nenad Čanak poručio je sinoć u Novom Pazaru da ne bi bilo dobro za Srbiju da Aleksandar Vučić pobedi i pozvao građane da u što većem broju izađu na izbore 2. aprila. On je istakao da je jako… »

Vučić: Ne glasaju žene za lepotu, već za odgovornost

RTS 28.03.2017
Predsednik SNS-a i predsednički kandidat Aleksandar Vučić razgovarao je sa građankama u sportskom centru "Šumice" istakavši da je uveren da će u budućnosti biti još veći broj marljivih žena u vlasti. "Žene mnogo bolje od muškaraca razumeju… »

Jeremić u razgovoru sa predstavnicima Pokreta veterana Srbije

Beta video 28.03.2017
BEOGRAD - Predsednički kandidat Vuk Jeremić razgovarao je danas sa predstavnicima Pokreta veterana Srbije. Jeremić je naglasio da je populacija veterana i ratnih vojnih invalida u normalnim zemljama na svaki način povlašćena i da tako mora biti i u… »