Politika arhiva vesti 28.03.2017

Vučić odbio "cirkus Prištine" - boravak na Kosovu tri sata

RTV 28.03.2017
PRIŠTINA - Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da neće sutra otputovati na Kosovo i Metohiju, jer ne prihvata ucenjivanja iz Prištine. "Ne dolazi u obzir takva vrsta pritiska i cirkus kakav je pravila Priština", rekao je Vučić gostujući u… »

Radulović: Glavni problem Srbije je partokratija

Mondo 28.03.2017
Predsednički kandidat Saša Radulović večeras je na predizbornom skupu u Novom Sadu rekao da je centralni problem Srbije partokratija i da će je on zaustaviti ukoliko pobedi na izborima. Foto: Tanjug, Jaroslav Pap Radulović je, obraćajući se… »

Radikali delili Šešeljeve knjige u Vranju

OK radio 28.03.2017
Predstavnici SRS - a delili su u podne prolaznicima u Vranju knjige svog lidera Vojislava Šešelja. U isto vreme radikali su u svim većim gradovima u Srbiji organizovali podelu Šešeljevih knjiga, a planirano je da u toku dana bude podeljeno 10.000… »

Nikolić će biti počasni građanin Pekinga

Danas 28.03.2017
Predsednik Republike Srbije Tomislav Nikolić boraviće u zvaničnoj poseti Narodnoj Republici Kini, 30. i 31. marta 2017. godine. On će tokom posete biti proglašen za počasnog građanina grada Pekinga. Srbija i Kina su, iz faze infrastrukturnih… »

Kampanja bez nadzora REM, Vučić dominantna medijska ličnost

N1 Info 28.03.2017
Aktuelni premijer i predsednički kandidat Aleksandar Vučić dominatna je medijska ličnost, pokazala je analiza Biroa za društvena istraživanja (BIRODI), čiji stručnjaci ponovo upozoravaju na posledice činjenice da se telo zaduženo za monitoring… »

"Tražili im da potpišu glas za Vučića"

Danas 28.03.2017
Pravni tim predsedničkog kandidata Saše Jankovića objavio je danas da imaju materijalne dokaze za zloupotrebu biračkog prava, jer imaju svedočenja ljudi kojima je traženo da potpišu da će glasati za predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića. On… »

Tači: Pokušaću da ubedim Srbe da glasaju za vojsku Kosova

B92 28.03.2017
Priština -- Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da će raditi na tome da ubedi Srbe da glasaju za formiranje kosovske vojske. Kako kaže, pokušavaće to uprkos nalozima koje dobijaju iz Beograda da to ne učine, prenosi prištinski kanal… »

Čanak: Nije dobro da pobedi Vučić

Danas 28.03.2017
Kandidat za predsednika Srbije Nenad Čanak poručio je u Novom Pazaru da ne bi bilo dobro za Srbiju da Aleksandar Vučić pobedi i pozvao građane da u što većem broju izađu na izbore 2. aprila. On je u ponedeljak uveče istakao u Novom Pazaru da je… »

Vučić: Ne glasaju žene za lepotu, već za odgovornost...

Politika 28.03.2017
Predsednik SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić razgovarao je danas sa građankama u sportskom centru „Šumice” i izrazio uverenje da u budućnosti biti još veći broj marljivih žena u vlasti. „Žene mnogo bolje od muškaraca razumeju… »

Jeremić: Ispraviću nepravdu prema ratnim veteranima

Beta 28.03.2017
Predsednički kandidat Vuk Jeremić izjavio je danas da će se zalagati da se ispravi nepravda naneta ratnim veteranima. Kako se navodi u saopštenju, Jeremić je u razgovoru sa predstavnicima Pokreta veterana Srbije istakao da su veterani i ratni vojni… »