Regioni arhiva vesti 28.03.2017

Dobre vesti iz Vranja: Penzioneri će od sada da se voze još jeftinije

Kurir 28.03.2017
Svi penzioneri na području grada Vranja u narednom periodu u gradskom i prigradskom prevozu, umesto dosadašnjih 30 odsto, imaće popust od 50 odsto. Tim povodom gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i direktor preduzeća ,,Kavim-Jedinstvo" Goran… »

Vranje u centru izgradnje Koridora 10

OK radio 28.03.2017
Delegacija Svetske banke posetila je u ponedeljak jug Srbije i u Vranju razgovarala sa čelnicima ovdašnjih lokalnih samouprava. Delegaciju je činilo osam izvršnih direktora SB-e, a sa srpske strane sastanku održanom u sali Načelstva prisustvovali su… »

Koaliciona press konferencija za Vučića

Jug press 28.03.2017
LESKOVAC Srpska napredna stranka je danas zakazala zajedničku konferenciju za medije, sa svojim koalicionim partnerima , na kojoj je još jednom pružena podrška predsedničkoj kandidaturi Aleksandra Vučića. Predsednik Gradskog odbora SNS-a Goran… »

SNS organizovao besplatni skrining osteoporoze

Jug press 28.03.2017
LESKOVAC U prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu danas je organizovan skrining osteoporoze, koji se preporučuje ženama preko 40 godina starosti, jer je kod njih povećan rizik od obolevanja od ove bolesti. „Najbolji lek… »

Studenti pošumljavaju Staru planinu

Pirotske vesti 28.03.2017
288SHARES Podeli Tvituj Velika grupa studenata Šumarskog fakulteta, uz logističku podršku Šumskog gazdinstva Pirot i Turističke organizacije Pirot pokrenula je akciju pošumljavanja Stare planine. pogledajte prilog TV Pirot Registracija na rate bez… »

EU će podržati ekološke projekte u Boru

Politika 28.03.2017
BOR - Zamenik šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji Oskar Benedikt posetio je RTB Bor i rekao da je EU spremna da finansira ekološke projekte u Boru. Evropska unija svake godine izdvoji oko 200 miliona evra za Srbiju, a reč je o bespovratnim… »

Za 235 poljoprivrednika više od deset miliona dinara

Jug press 28.03.2017
LESKOVAC Po peti put ove godine 234 proizvođača sa teritorije grada Leskovca ostvarilo je pravo na podsticajna sredstva iz budžeta grada, po konkursu koji je raspisao Fond za razvoj poljoprivrede grada Leskovca. Ukupna vrednost subvencija iznosi 10,3… »

Doprinos Kragujevca razvoju svih oblika pristupačnosti

iKragujevac 28.03.2017
Grad Kragujevac je ušao u uži izbor za dodelu nagrade za doprinos razvoju svih oblika pristupačnosti na svojoj teritoriji. Reč je o javnom pozivu koji je početkom februara raspisao Zaštitinik građana u saradnji sa Timom za socijalno uključivanje i… »

Rekonstrukcija škole u Trmbasu

iKragujevac 28.03.2017
Radove na objektu osnovne škole “Vuk Stefanović Karadžić“, odeljenje u Trmbasu obišli su danas član Gradskog veća za obrazovanje prof. dr Nedeljko Manojlović, pomoćnik gradonačelnika za nadzor nad investicijama u vanprivrednim delatnostima… »

Organizovan prijem za Mirka Demića, dobitnika nagrade “Meša Selimović“

Ritam grada Kg 28.03.2017
Za dobitnika nagrade “Meša Selimović“, Mirka Demića, književnika, publicistu i direktora Narodne biblioteke “Vuk Karadžić“ u Kragujevcu, u Svečanom salonu Skupštine grada priređen je prijem. Domaćini Demiću bilu su Miroslav… »