Regioni arhiva vesti 28.03.2017

Za sve penzionere karta pola cene

Jugmedia 28.03.2017
Grad Vranje i preduzeće „Kavim Jedinstvo“ potpisali su danas Aneks ugovora kojim se omogućava popust od 50 odsto na gradski i prigradski saobraćaj ,za sve penzionere na teritoriji grada. Primarnim ugovorom koji je potpisan 2014. godine , penzioneri… »

Predstavnici Svetske banke o Koridoru 10 sa gradonačelnicima Leskovca i Vranja

Jugmedia 28.03.2017
Delegacija Svetske banke koju je činilo osam izvršnih direktora, na čelu sa Vernerom Gruberom koji predstavlja Srbiju u Bordu direktora ove institucije, sastala se juče u Vranju sa gradonačelnicima Leskovca i Vranja Goranom Cvetanovićem i Slobodanom… »

„Ne dozvoljavamo da nam uzmete budućnost“

Jugmedia 28.03.2017
Aleksandar Vučić nije kandidat samo Srpske napredne stranke, već je kandidat našeg naroda. Na predstojećim izborima, 2.aprila, jedina partija je Srbija, izjavio je lider leskovačkih naprednjaka Goran Cvetanović na skupu predsednika svih prvaka ove… »

SNS organizovao besplatni skrining osteoporoze

Jug press 28.03.2017
LESKOVAC U prostorijama Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu danas je organizovan skrining osteoporoze, koji se preporučuje ženama preko 40 godina starosti, jer je kod njih povećan rizik od obolevanja od ove bolesti. „Najbolji lek… »

Studenti pošumljavaju Staru planinu

Pirotske vesti 28.03.2017
288SHARES Podeli Tvituj Velika grupa studenata Šumarskog fakulteta, uz logističku podršku Šumskog gazdinstva Pirot i Turističke organizacije Pirot pokrenula je akciju pošumljavanja Stare planine. pogledajte prilog TV Pirot Registracija na rate bez… »

EU će podržati ekološke projekte u Boru

Politika 28.03.2017
BOR - Zamenik šefa Delegacije Evropske unije u Srbiji Oskar Benedikt posetio je RTB Bor i rekao da je EU spremna da finansira ekološke projekte u Boru. Evropska unija svake godine izdvoji oko 200 miliona evra za Srbiju, a reč je o bespovratnim… »

Za 235 poljoprivrednika više od deset miliona dinara

Jug press 28.03.2017
LESKOVAC Po peti put ove godine 234 proizvođača sa teritorije grada Leskovca ostvarilo je pravo na podsticajna sredstva iz budžeta grada, po konkursu koji je raspisao Fond za razvoj poljoprivrede grada Leskovca. Ukupna vrednost subvencija iznosi 10,3… »

Doprinos Kragujevca razvoju svih oblika pristupačnosti

iKragujevac 28.03.2017
Grad Kragujevac je ušao u uži izbor za dodelu nagrade za doprinos razvoju svih oblika pristupačnosti na svojoj teritoriji. Reč je o javnom pozivu koji je početkom februara raspisao Zaštitinik građana u saradnji sa Timom za socijalno uključivanje i… »

U toku rekonstrukcija škole u Trmbasu

Ritam grada Kg 28.03.2017
U toku su radovi na rekonstrukciji školskog objekta u Trmbasu. Školu su posetili predstavnici gradske vlasti u Kragujevcu, kako bi se uverili da se radovi odvijaju planiranom dinamikom. Delegaciju grada činili su član Gradskog veća za obrazovanje… »

Prijem za Mirka Demića dobitnika nagrade “Meša Selimović“

iKragujevac 28.03.2017
Za dobitnika nagrade “Meša Selimović“, Mirka Demića, književnika, publicistu i direktora Narodne biblioteke “Vuk Karadžić“ u Kragujevcu, u Svečanom salonu zgrade Grada, Miroslav Petrašinović, predsednik Skupštine grada, Ivica… »