Regioni arhiva vesti 28.03.2017

Tri bujanovačke rukometašice prošle pionirsku selekciju

Jug press 28.03.2017
BUJANOVAC Od devet rukmetašica Ženskog rukometnog kuba ” Mladost” iz Bujanovca, tri su prosle pinirsku selekciju Srbje. Sari Jovanović, Tijani Janjić i Jovani Nakić predstoji sada finalna selekcija , koja će biti održana 9. aprila u Vrnjačkoj… »

Evropska Unija izrekla: Srbija da se odrekne slava i klanja

Press 28.03.2017
Ovo je nastavak uslova za članstvo... Evropska Unija izrekla da će Srbija morati da se odrekne slava i klanja životinja, ukoliko želi da postane član evropske porodice. "To su sigurni uslovi koje ćemo morati da odradimo", piše u saopštenju.… »

Krivična prijava protiv vlasnika “Mega taksija”

Radio sto plus 28.03.2017
Osnovno javno tužilaštvo u Novom Pazaru podnelo je danas krivičnu prijavu protiv ovlašćenog predstavnika firme “Mega taksi” Hajrisa H. (66) zbog neprijavljivanja radnika Vojislava A., saznaje radio Sto plus. Podsećamo da se Vojislav A. tereti da… »

Evo šta vas očekuje u Dnevniku zapadne Srbije

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije, koji se emituje u 20:30 na regionalnoj televiziji Lav plus, gledaćete: - Zdrave firme – stabilne lokalne zajednice – poručuje Ministar Knežević - Zamena azbestnih cevi u Užicu počinje na leto - Deset… »

Ovde je umro Gavrilo Princip: Ćelija u Terezinu čuva sećanje na jezivu sudbinu sarajevskog atentatora

Blic 28.03.2017
Turisti iz Srbije koji posećuju Češku obiđu Prag, Karlove Vari, probaju pivo, svrate i do obližnjeg Drezdena u Nemačkoj, ali ne i do Terezina, tamnice u kojoj je poslednje dane proveo Gavrilo Princip. Tvrđava Terezin nalazi se na pola puta između… »

Pres u DS-u : Moralne norme i legimitet izbornog procesa

Jug press 28.03.2017
LESKOVAC „Dosadašnji tok izborne kampanje pokazao je odsustvo poštovanja osnovnih moralnih vrednosti, što za posledicu ima ugrožavanje legitimiteta samog izbornog procesa“ procenjuju iz GG „Za Srbiju bez straha“ i povereništva Gradskog odbora… »

Poziv za stipendiranje talentovanih učenika i studenata

Jug press 28.03.2017
NIŠ Komisija za podsticaj razvoja talentovanih učenika i studenata grada Niša objavila je javni poziv za stipendiranje talentovanih učenika i studenata u 2017. godini. Uslovi i kriterijumi koje talentovani đaci i studenti treba da ispune da bi… »

Težak blam zbog lekarske greške: Ženi iz Niša na uputu za pregled doktor napisao da ima rak penisa

Kurir 28.03.2017
Jedna žena iz Niša doživela je veliki blam pred lekarskom komisijom, jer je njen ginekolog na uputu za lekarsku komisiju napisao šifru kojom se označava tumor penisa! Lekari iz komisije su se siti ismejali kada su umesto šifre za genetska… »

Gornja čaršija sutra bez struje

Jugmedia 28.03.2017
Zbog radova na elektroenergetskim objektima, sutra će u Vranju bez napajanja ostati naselje Gornja Čaršija odnosno Trg Bakije Bakića i ulice Triglavska, Šumadijska, Niška i Vuka Karadžića u periodu od 10 do 13 časova. (Kraj)… »

Ratni rezervisti sutra protestuju ispred Osnovnog suda

Jugmedia 28.03.2017
Ratni rezervisti, učesnici rata 1999. godine, organizovaće sutra u 14 časova protest ispred zgrade Osnovnog i Višeg suda u Nišu, potvrdio je za Jugmediu predstavnik kriznog štaba rezervista iz Niša Dejan Veličković. Prema Veličkovićevim rečima… »