Regioni arhiva vesti 28.03.2017

Nadležni još uvek nemaju rešenje za RTK

Ritam grada Kg 28.03.2017
Ni nakon novog sastanka koji su zaposleni u Radio televiziji Kragujevac imali sa predstavnicima ministarstva privrede i kulture i informisanja Republike Srbije ne nazire se rešenje za opstanak te medijske kuće. Kako su saopštili zaposleni u RTK, osim… »

Zrenjanin: Postrojenje za preradu vode biće pušteno u probni rad 15. aprila

Kurir 28.03.2017
ZRENJANIN - Postrojenje za preradu pijaće vode u Zrenjaninu, u koje je investirano oko osam miliona evra, biće pušteno u probni rad 15. alprila, a zdrava pijaća voda u gradskom vodovodu krenuće oko 15. maja, najavljeno je danas. U Zrenjaninu je voda… »

Gimnazija dobila besplatnu Wi-Fi konekciju

Radio sto plus 28.03.2017
Novopazarska Gimnazija dobila je besplatnu internet konekciju i od 23.marta svi učenici i profesori ove škole koriste internet Akademske mreže Srbije. Projekat koji je započet 20.marta instalacijom opreme na četiri lokacije sproveli su Ministarstvo… »

Uzmi račun i pobedi: Evo kojih pet Kragujevčana je osvojilo nagrade

iKragujevac 28.03.2017
Od ukupno 179 dobitnika nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", održanog 25. marta 2017. godine pet dobitnika je iz Kragujevca. Pogledajte spisak Kragujevčana koji su dobili nagrade: 1. Mobilnih telefona marke "Tesla", model "smartfon 3.2", osvojila je… »

Za investicije 200 miliona

Večernje novosti 28.03.2017
Opština i ove godine planira niz razvojnih projekata u koje će uložiti oko 200 miliona dinara. VELIKO GRADIŠTE - Opština i ove godine planira niz razvojnih projekata u koje će uložiti oko 200 miliona dinara. Reč je, mahom, o unapređivanju… »

Osumnjičen za obljubu deteta

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Bajina Bašta – Pripadnici policije u Bajinoj Bašti uhapsili su M. Đ. (20) iz istog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo obljuba sa detetom. Osumnjičeni se tereti da je u februaru ove godine obljubio devojčicu starosti… »

Davidović: Na meti svi koji misle drugačije od stranke na vlasti

Glas Zapadne Srbije 28.03.2017
Čačak - Svedoci smo da je aktuelna vlast u Čačku, odnosno Srpska napredna stranka (SNS) nametnula i dalje nameće za direktore Javnih preduzeća i ustanova ljude sa strane. Pošte, Elektrodistribucije, Uprave Moravičkog okruga, Školske uprave i… »

Delegacija Pirota posetila Slobodnu zonu Krakov

Pirotske vesti 28.03.2017
1SHARES Podeli Tvituj Delegacija Pirota koju su činili pomoćnik gradonačelnika zadužen za infrastrukturu Aleksandar Ćirić, direktor Slobodne zone Pirot dr Dragan Kostić i direktor marketinga SZP Aleksandar Simonović posetila je danas Slobodnu zonu… »

Milioni evra od stranaca

Večernje novosti 28.03.2017
Kroz program razmene studenata Novosadski univerzitet i grad očekuju i značajne finansijske efekte. U programima "Erazmus plus" stizaće godišnje i po 1.000 akademaca iz sveta. STALNI rast broja studenata, koji iz raznih zemalja dolaze da u okviru… »

Pansionska usluga za kućne ljubimce: Zlatiborci grade hotel za pse

Blic 28.03.2017
Opština Čajetina ove godine izgradiće prihvatilište za pse i mačke, a kraj njega i prostor za „elitniju četvoronožnu klijentelu“ kojoj ne preti sterilizacija. U Sušici u pobrđu Zlatibora, pored azila za napuštene i zalutale životinje, biće… »