Izvor: Alo/Balkan arhiva vesti 10.04.2017

Meta otpala sa MIG-a i pala na krov kuće!

Alo 10.04.2017
Prava drama odigrala se danas u Istri kada je tokom vojne vežbe vučna meta otpala sa aviona MIG-21 i pala na krov kuće! Prava drama odigrala se jutros oko 11 časova u Istri tokom generalne probe međunarodne vojne vežbe "ŠTIT 17" i samo pukom… »

Ustaše divljale u Splitu

Alo 10.04.2017
Pripadnici Hrvatskih odbrambenih snaga (HOS) danas su u Splitu pred spomenikom palim pripadnicima jedinice, proslavili 26. godišnjicu osnivanja IX bataljona Rafael vitez Boban. Pukovnik HV Marko Skejo tom je prilikom svoj govor završio pozdravom "Za dom… »

Srpsko-hrvatski ili četiri jezika?

Alo 10.04.2017
Dok je u četiri države regiona, Srbiji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i BiH, u toku potpisivanje Deklaracije o zajedničkom jeziku, kojoj se najviše protivi zvanični Zagreb, a u kojoj stoji da su srpski, hrvatski, crnogorski i bosanski jezik, nesumnjivo jedan… »

Konzul uhapšen zbog ubistva dvoje dece

Alo 10.04.2017
Ministarstvo spoljnih poslova Makedonije zvanično je zatražilo od resora diplomatije Španije potvrdu informacija o hapšenju makedonskog počasnog konzula. Ministarstvo spoljnih poslova Makedonije zvanično je zatražilo od resora diplomatije Španije… »