Izvor: Alo/Društvo arhiva vesti 10.04.2017

Poznati muzičar priveden zbog snimka o krađi glasova (VIDEO)

Alo 10.04.2017
Poznati beogradski muzičar Predrag Gostović Peca priveden je zbog snimka navodne krađe glasova na nedavno održanim predsedničkim izborima u Srbiji! Predrag Gostović Peca, basista Elvisa J. Kurtović i jedan od osnivača grupe "Jugosloveni", priveden… »

Uvozićemo majstore iz Pakistana!

Alo 10.04.2017
Za najviše dve godine u Srbiji neće imati ko da kuva, leči, gradi jer na tržištu rada neće biti dovoljno dobrih radnika ovih zanimanja, pa ćemo morati da ih uvozimo iz inostranstva. Da već sada nema dovoljno kvalitetnih majstora, i to ne samo za… »

Čak 80 odsto Srba uopšte ne čita knjige!

Alo 10.04.2017
Čak 80 odsto Srba priznaje da godinama nije pročitalo ni jednu jedinu knjigu, pokazalo je istraživanje Zavoda za proučavanje kulturnog razvitka. Prema ovom istraživanju Srbi nemaju potrebe da čitaju niti da bi se poslovno usavršavali niti zato što… »

Studenti ponovo na ulicama širom Srbije (FOTO + VIDEO)

Alo 10.04.2017
Učesnici "Protesta protiv diktature" i danas su se okupili u gradovima širom Srbije. U centru Beograda je večeras održan "Protest protiv diktature" ;, a okupljanje koje je organizovano osmi put završeno je bez incidenata posle nešto više od tri… »

"Neću dozvoliti ljudima bivšeg režima da uvedu diktaturu"

Alo 10.04.2017
Izabrani predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras da je suština onoga što čini "bivši režim" da se napravi atmosfera da se sve uruši, da se delegitimišu sve institucije, da se sruši Srbija, te da uvedu novi princip da se na… »

Ponovo nespremni za borbu protiv grada!

Alo 10.04.2017
Iako sezona protivgradne odbrane u Srbiji počinje za manje od nedelju dana, mi je ponovo dočekujemo nespremni, uprkos tome što godinama grad domaćoj poljoprivredi nanese štetu tešku i do 100 miliona evra! Tako lansirne stanice, po običaju, sezonu… »

Novosadski naučnici najbolji na svetu!

Alo 10.04.2017
Naučnici novosadskog istituta "BioSens" osvojili su prvo mesto u finalu jednog od naprestižnijih svetskih takmičenja "Sindžentin izazov za useve", održanog prošle nedelje u Las Vegasu. Oni su najbolje izveli optimalizaciju setve soje na teritoriji… »

Evo kada počinje da radi sud za OVK

Alo 10.04.2017
Specijalni sud za ratne zločine OVK najverovatnije će početi sa radom tek krajem godine, uprkos mnogim nagoveštajima da će se to dogoditi u junu, navodi danas na svom sajtu prištinski list "Lajmi". Sudija tog suda Čarls Smit je, u izjavi lokalnom… »

Izvršitelji plene imovinu KBC "Dr Dragiša Mišović"?

Alo 10.04.2017
U petak su izvršitelji došli u bolnicu da popišu imovinu za plenidbu u iznosu od 1,1 miliona evra koje moraju da isplate prvoj vlasnici zemljišta u Kronštatskoj ulici u Beogradu, koje je bolnica uredno i kupila a i prodala, i nije u njenom… »

Kineski turisti hrle u Srbiju

Alo 10.04.2017
Srbija je kao turistička destinacija osvojila nagradu "Top pet prekomorskih destinacija" na nedavnom Međunarodnom samitu turističkih destinacija u Pekingu, saopštila je danas Turistička organizacija Srbije. Osim Srbije, nagradu za prvih pet… »