Izvor: Alo/Hronika arhiva vesti 10.04.2017

Nepokretna žena izgorela u požaru!

Alo 10.04.2017
U požaru u Kaću danas popodne je nastradala starija nepokretna žena B.S. Požar je izbio u ulici Nikole Tesle 17 u Kaću, a lekari Hitne pomoći su na licu mesta mogli samo da konstatuju smrt nesretne žene. Po rečima očevidaca sve se odigralo veoma… »

Oštećen avion na novosadskom aerodromu

Alo 10.04.2017
Na novosadskom aerodromu na Čeneju danas je privatan mlazni avion oštećen prilikom sletanja. Kako saznajemo, pri sletanju na avionu, koji je vlasništvo poznatog novosadskog biznismena, došlo je do oštećenja točka. Izbegnute su ozbiljnije… »

Hrvati reketaši ponovo na sudu!

Alo 10.04.2017
Denis Parać i Dane Dopuđa, hrvatski državljani koji su pre skoro tri godine u Beogradu pokušali da reketiraju Amerikanca C. B. za 70.000 evra, ponovo će stati pred sudiju jer im je Apelacioni sud ukinuo prvostepenu presudu kojom su bili osuđeni na… »

Kljajević oslobođen svih optužbi!

Alo 10.04.2017
Specijalni sud u Beogradu oslobodio je nekadašnjeg predsednika Trgovinskog suda u Beogradu Gorana Kljajevića svih optužbi za zloupotrebe sa preduzećima u stečaju u slučaju poznatom kao "stečajna mafija". Specijalni sud u Beogradu oslobodio je… »

Novo suđenje za ubistvo Fedora Frimermana

Alo 10.04.2017
Ukinuta prvostepena presuda kojom su četvorica bivših radnika obezbeđenja splava "Saund" bila osuđena na višegodišenje kazne zatvora jer su na smrt prebili Fedora Frimermana (30). Apelacioni sud u Beogradu ukinuo je prvostepenu presudu kojom su… »

Kaća i Buha imaju randevu na sudu!

Alo 10.04.2017
Bivši golupčići, pevačica Katarina Grujić (25) i Nemanja Buha (31), bratanac prvog srpskog svedoka saradnika Ljubiše Buhe Čumeta, naredni „randevu” imaće na sudu! Katarina je na Dan zaljubljenih 2016. zakuvala frku u jednom beogradskom noćnom… »

Optužnica protiv majke maloletnog monstruma

Alo 10.04.2017
Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu podiglo je optužnicu protiv D.J (49), majke dečaka, S.N. koji je u decembru prošle godine zapalio beskućnika Dragutina Todorčevića koji je preminuo na licu mesta od posledica opekotina. Kako nam je potvrđeno… »

Sahranjen pilot Nenad Ćulibrk

Alo 10.04.2017
Uz najviše državne i vojne počasti na Novom groblju u Šapcu sahranjen je potpukovnik Nenad Ćulibrk, pilot Ratnog vazduhoplovstva i protivvazdušne odbrane. Ćulibrk i kapetan Dejan Pandurović, prilikom izvođenja redovne letačke obuke nastradali su… »

Sine Dejane, kuda te vode?

Alo 10.04.2017
Sahrana poginulog pilota Dejana Pandurovića počela je u prisustvu nekoliko stotina ljudi na Novom Groblju u Beogradu. Na Novom Groblju u Beogradu danas je sahranjen pilot Dejan Pandurović koji je stradao kada je vojni avion Super galeb G-4 srušio na… »

Poginuo još jedan motociklista!

Alo 10.04.2017
Jedna osoba je izgubila život, a jedna je lakše povređena u saobraćanoj nesreći motocikla i automobila u mestu Mrmoš, kod Aleksandrovca, saopšteno je danas iz MUP-a. Kako je navedeno, nesreća se dogodila sinoć oko 22:45 sati i do nje je došlo… »