Izvor: Alo/Politika arhiva vesti 10.04.2017

Gojkovićeva: Organizatori, javite se!

Alo 10.04.2017
Maja Gojković, predsednica Skupštine Srbije, izjavila je juče da su protesti na ulicama Beograda „isključivo politički” i poručila organizatorima da se jave i prijave kada, gde i na kojoj tačno trasi će biti održan skup kako bi grad i… »

Obradović traži hitan sastanak opozicije!

Alo 10.04.2017
Obradović šefovima opozicionih poslaničkih grupa poslao pismo u kojem ih poziva na hitan sastanak... Predsednik Dveri Boško Obradović uputio je danas poziv svim šefovima opozicionih poslaničkih grupa, da se hitno sastanu u Narodnoj skupštini u… »

Vučić i Mekejn pomešali zastave (FOTO)

Alo 10.04.2017
Premijer Aleksandar Vučić i američki senator Džon Mekejn nakratko su danas, greškom, zamenili mesta kada su izašli pred novinare, pa je Vučić stao ispred američke, a Mekejn - srpske zastave. Premijer Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa… »

DS: Smenite Maju Gojković

Alo 10.04.2017
Demokratska stranka pokrenula je inicijativu za hitnu smenu Maje Gojković i razrešenje članova REM-a. "Moramo da odbranimo parlamentarizam i institucije, inače nam sledi uvod u potpunu diktaturu. Od prvog dana smatramo da Maja Gojković nije dostojna… »

Vučić: Nije istina da ćemo izaći na ulice

Alo 10.04.2017
Premijer Vučić poručio da nije istina da Srpska napredna stranka planira okupljanje svojih pristalica. Premijer Srbije Aleksandar Vučić nije danas želeo da komentariše rezultate novog brojanja glasova u Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) nakon… »

Predstavnik LDP-a u RIK-u podneo ostavku

Alo 10.04.2017
Predstavnik Liberalno demokratske partije u Repibličkoj izbornoj komisiji Dragan Ninković podneo je danas pisanu ostavku i više neće učestvovati u radu RIK-a, saopštila je LDP. "Kao što je najavio predsednik LDP-a Čedomir Jovanović, ova ostavka… »

Očekivao sam bar izvinjenje

Alo 10.04.2017
Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS) Rasim Ljajić rekao je danas da postoje najmanje dva razloga zašto je Novi Pazar odabran kao glavna tema u priči o navodnoj kradji glasova na predsedničkim izborima 2. aprila. "Prvo, za građanski deo… »

Saša iskoristio, pa šutnuo demokrate!

Alo 10.04.2017
Predsednički kandidat Saša Janković iskoristio je Demokratsku stranku da se politički pozicionira i proglasi sebe liderom opozicije! Članovi i simpatizeri te stranke razočarani su i nezadovoljni jer su tokom čitave kampanje vredno radili da bi na… »

Vučić: Predložiću zakon da dobiju 45 odsto fore!

Alo 10.04.2017
Aleksandar Vučić, premijer i izabrani predsednik Srbije, juče je izjavio da će predložiti zakon da je pobednik onaj ko ima manje od 45 odsto u odnosu na pobednika izbora, a da premijer direktno postane onaj ko ima 50 odsto manje glasova od… »