Izvor: Alo/Svet arhiva vesti 10.04.2017

Vojska ubila 57 terorista

Alo 10.04.2017
Bezbednosne snage Nigera ubile su 57 pripadnika islamske ekstremističke organizacije Boko Haram, koji su tokom noći napali selo u južnom regionu Difa, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane Nigera. Kako se navodi u saopštenju, 15 vojnika i dva… »

Otkrivene najmračnije fantazije ljudi!

Alo 10.04.2017
Bezbednosni stručnjaci uspeli su da hakuju još jednu seks igračku, međutim, ovoga puta ona u sebi ima ugrađenu kameru. Naravno, ovakvim činom ugrožena je privatnost i bezbednost korisnika. Reč je o vibratoru koji ima endoskopsku kameru i blic, pa… »

Dodeljene Pulicerove nagrade

Alo 10.04.2017
Pulicerovu nagradu za 2016. godinu, za novinarstvo u javnom interesu osvojili su "Njujork dejli njus" i "Propablika", dok je ovu nagradu za istraživačko novinarstvo dobio "Čarlston gazet mejl". Pulicerova nagrada dodeljuje se od 1917. godine u SAD, a o… »

Ova beba boluje od stravične retke bolesti! (VIDEO)

Alo 10.04.2017
Ima li veće sreće od one koju osete dvoje ljudi u braku kada saznaju da očekuju bebu? Tako su se osećali i Čelsi i Kurtis Laš iz Kalifornije kada su saznali da očekuju devojčicu. Namenili su joj ime Zoe. Trudnoća je, barem su tako mislili… »

Među bananama pronađeno 384 kilograma kokaina

Alo 10.04.2017
Nemačka policija saopštila je danas da je otkrila 384 kilograma supstance za koju sumnjaju da je kokain, u pakovanjima sa bananama. Zaposleni u kompaniji u Leverkuzenu, pozvali su policiju u subotu navodeći da sumnjaju da su pronašli drogu u brodu… »

Iraku preti nezapamćena glad!

Alo 10.04.2017
Više od polovine iračkih porodica su u opasnosti od gladi, saopštila je danas agencija UN i upozorila na "nezabeležene nivoe ranjivosti" stanovništva tokom višegodišnjih sukoba. Konflikt i nestabilnost ugušili su proizvodnju hrane u Iraku, farmeri… »

Dvoje mrtvih u pucnjavi u školi

Alo 10.04.2017
Dve osobe su poginule, a najmanje dve su povređene u pucnjavi u osnovnoj školi u San Bernardinu, na jugu Kalifornije, izjavio je šef policije u San Bernardinu Džarod Burgan. Burgan je rekao da je pucnjava u osnovnoj školi "Nortpark" u San Bernardinu… »

Ovako izgleda kad vas proguta rupa nasred puta (VIDEO)

Alo 10.04.2017
Ogromna rupa se pojavila na putu u Indiji i progutala je autobus i automobil. Rupa se formirala u nedelju na putu u Čenaju nakon što se deo asfalta i zemljišta urušio. Vozač autobusa je rekao da je osetio neko pomeranje i da je pomislio da se radi o… »

Izbacivali putnike iz aviona!

Alo 10.04.2017
Video snimak koji pokazuje kako obezbeđenje nasilno izvlači jednog putnika kroz prolaz iz prebukiranog aviona američke aviokompanije Junajted erlajnsna aerodromu u Čikagu, proširio se društvenim mrežama. A takvo ponašanje naišlo je na brojne… »

Snima se serija o El Čapu

Alo 10.04.2017
Televizije Univision i Netfliks (Netflix) u Kolumbiji snimaju televizijsku seriju o jednom od najpoznatijih narko bosova Joakinu "El Čapu" Gusmanu koji je sada u pritvoru u Njujorku. Gusmanovo hapšenje 2016, posle dva dramtična bekstava iz zatvora… »