Izvor: BK TV/Društvo arhiva vesti 10.04.2017

Specijalni sud odlučio! Kljajević oslobođen svih optužbi za "stečajnu mafiju"!

BK TV 10.04.2017
Na ovu presudu postoji pravo žalbe Apelacionom sudu u Beogradu. Specijalni sud u Beogradu oslobodio je danas, nakon ponovljenog suđenja, nekadašnjeg predsednika Trgovinskog suda u Beogradu Gorana Kljajevića svih optužbi za zloupotrebe sa preduzećima… »

Albanci ponovo "napadaju"! Još jedan srpski sajt oboren!

BK TV 10.04.2017
Albanski hakeri ponovo su "napali" Srbiju i oborili srpski portal "Patriot". Saopštenje uredništva portala "Patriot" prenosimo u celosti: "U ranu zoru, jutros oko 3 sata 9. aprila, šiptarski hakeri su blokirali sajt PATRIOT! Sajt je nacionalnog… »

Građani, obratite pažnju na ove novčanice jer su se pojavili falsifikati!

BK TV 10.04.2017
U Srbiji je od početka ove godine otkriveno čak 1.207 komada falsifikovanih dinarskih novčanica. U nominalnom iznosu, vrednost otkrivenih falsifikata u prvom kvartalu je iznosila 1,87 miliona dinara i manja je za 3,5 odsto u odnosu na 1,94 miliona… »

MUP: Pojačana kontrola saobraćaja, posebna kontrola motocikala

BK TV 10.04.2017
Saobraćajna policija saopštila je danas da će pojačati kontrolu saobraćaja, a ova odluka će se posebno odnositi na vozaće motocikala. Načelnik Uprave saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova Nebojša Arsov apelovao je na vozače da… »

Ovaj posao se u Nemačkoj plaća i do 7000 evra mesečno, a ne trebaju vam nikakvi papiri!

BK TV 10.04.2017
U Nemačkoj se većina poslova "po kući" kao što je čuvanje dece, baštovanstvo ili održavanje odvija "na crno", a plata se dobija "na ruke". Stoga i ne čudi što sve veći broj mladih devojaka počinje, najpre preko fejsbuka da nađe “sigurnu… »

Ambasadorka Makedonije održala predavanje na Alfa BK Univerzitetu

BK TV 10.04.2017
Ambasadorka Republike Makedonije u Srbiji Nj. E. Vera Jovanovski Tipko održala je predavanje na temu Perspektiva razvoja ekonomskih odnosa Srbije i Makedonije do 2020. godine na Alfa BK Univerzitetu u Beogradu. Tipko je na početku predavanja naglasila… »

Smenjena četiri direktora u Kliničkom centru u Nišu

BK TV 10.04.2017
Četiri direktora u Kliničkom centru u Nišu smenjena su sa te funkcije krajem prošle nedelje, a novo rukovodstvo očekuje se na još nekim klinikama i odeljenjima, najavljuje direktor KC Niš Zoran Radovanović. Razlozi su, kako navodi za Niške vesti… »

Ministarstvo privrede izdvojilo 140 miliona dinara za pomoć gradovima i opštinama

BK TV 10.04.2017
Ministarstvo privrede je odlučilo da sa 139,9 miliona dinara podrži 40 lokalnih samouprava koje žele da unaprede infrastrukturu, da ulažu u industrijske i poslovne zona, inkubatore i klastere, da obnavljaju braunfild lokacieje, kao i da razvijaju… »

Počela isplata stipendija za najbolje studente u Srbiji

BK TV 10.04.2017
Ministarstvo omladine i sporta počelo je danas isplatu stipendija stipendistima Fonda za mlade talente Republike Srbije, saopšteno je iz tog Ministarstva. Isplata se vrši po Konkursu za stipendiranje do 850 najboljih studenata završnih godina osnovnih… »

Radnici "Goše" odlučili da nastave štrajk

BK TV 10.04.2017
Radnici "Goše" odlučili su da nastave štrajk, a Milan Vujičić, kaže predsednik štrajkačkog odbora i dodaje da je odluka jednoglasna. Kako je rekao, zahtevu štrajkača dodat je i onaj za smenu kompletnog rukovodstva fabrike. "Mi ćemo da… »