Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 10.04.2017

Prijavite se za besplatan pregled kože

Glas Zapadne Srbije 10.04.2017
Povodom obeležavanja 8. maja dana Euromelanoma 2017. biće organizovani besplatni skrining pregledi u 27 gradova širom Srbije, u državnim klinikama i bolnicama, kao i u privatnim dermatološkim ordinacijama. Pregledi će biti organizovani u Beogradu… »

Proglašeno devet listi za lokalne izbore u Kosjeriću

Glas Zapadne Srbije 10.04.2017
Kosjerić - Opštinska izborna komisija (OIK) proglasila je devet listi za predstojeće lokalne izbore u Kosjeriću, koji će biti održani 23. marta. Proglašene su liste koalicije Srpska napredna stranka-Socijalistička partija Srbije-Partija… »

Sutra ponavljanje izbora na osam biračkih mesta

Glas Zapadne Srbije 10.04.2017
Izbori za predsednika Srbije biće sutra ponovljeni na osam biračkih mesta, po jednom u Kraljevu, Pančevu, Vršcu, Vrbasu, Topoli, Zrenjaninu, Bačkoj Palanci i beogradskoj opštini Zvezdara. Predsednički izbori 2. aprila sprovedeni su na ukupno 8.396… »

Novčana pomoć za 40 opština u Srbiji

Glas Zapadne Srbije 10.04.2017
Ministarstvo privrede je odlučilo da sa 139,9 miliona dinara podrži 40 lokalnih samouprava koje žele da unaprede infrastrukturu, da ulažu u industrijske i poslovne zona, inkubatore i klastere, da obnavljaju braunfild lokacieje, kao i da razvijaju… »

SNS: Ambulante nastavljaju sa radom

Glas Zapadne Srbije 10.04.2017
Lučani - Povodom informacija o zatvaranju šest ambulanti na području opštine Lučani Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Lučanima oglasio se saopštenjem za javnost koje prenosimo u celosti. Potpuna je laž i neistina da je bilo ko za to… »

Stamenković: Voće prskajte tokom noći

Glas Zapadne Srbije 10.04.2017
Poslednje zahlađenje veoma je loše uticalo na razvoj pčelinjih društava, kao i na sve voćne vrste koje su u fazi cvetanja ili precvetavanja. Umesto da budu na cvetovima i vrše oprašivačku funkciju, pčele su u košnicama i troše velike količine… »

Direktorka Doma zdravlja u Lučanima pred smenom?

Glas Zapadne Srbije 10.04.2017
Lučani – Direktorka Doma zdravlja u Lučanima, Gordana Gašović, najverovatnije biće smenjena na sednici Skupštine koja će biti zakazana po hitnom postupku, saznaje GZS. Razlog smene je zatvaranje šest seoskih ambulanti protekle nedelje zbog čega… »

Dobijena saglasnost na projekat rekonstrukcije Doma kulture

Glas Zapadne Srbije 10.04.2017
Gornji Milanovac - Načelnik Opštinske uprave Aleksandar Jevtović, izjavio je danas da je Opština Gornji Milanovac 5. aprila, dobila Rešenje kojim se daje saglasnost lokalnoj samoupravi na tehničku dokumentaciju u pogledu mera zaštite od požara za… »

Peti protest "Protiv diktature"

Glas Zapadne Srbije 10.04.2017
Čačak - Jedan broj građana i večeras se okupio u centru Čačka, protestvujući "Protiv diktature". I peto po redu okupljanje u Čačku, proteklo je šetnjom gradskim ulicama, ali i skandiranjem ispred sedišta Gradskog odbora Srpske napredne stranke… »

Evo šta vas očekuje u Dnevniku zapadne Srbije

Glas Zapadne Srbije 10.04.2017
U večerašnjem Dnevniku zapadne Srbije, koji se emituje u 20:30 na regionalnoj televiziji Lav plus, gledaćete: - Da li je direktorka Doma zdravlja u Lučanima pred smenom - Iz kotlarnice Lipa, gradske toplane u Užicu, ukradena oprema za daljinsko… »