Izvor: iKragujevac/Regioni arhiva vesti 10.04.2017

Vršnjačko nasiilje: Posle pet dana đaci ponovo u školskim klupama

iKragujevac 10.04.2017
Od jutros su đaci drugog tri kragujevačke Osnovne škole "Stanislav Sremčević" ponovo u školskim klupama. Cele prošle sedmice nisu pohađali nastavu. Roditelji su u petak postigli dogovor sa direktorom škole, od koga su dobili pisane garancije o… »

Do 5. maja prijavljivanje za besplatne preglede kože

iKragujevac 10.04.2017
Povodom obeležavanja 8. maja dana Euromelanoma 2017. biće organizovani besplatni skrining pregledi u 27 gradova širom Srbije, u državnim klinikama i bolnicama, kao i u privatnim dermatološkim ordinacijama, saopštila je Lidija Kandolf- Sekulović… »

Najava događaja za utorak 11. april

iKragujevac 10.04.2017
Najava događaja za sutra. 12,00 sati – Kreativni Veliki park (ul. Bazenska bb) – svečano otvaranje “Kreativnog Velikog parka“ čiju je izgradnju donirala Fondacija “Dragica Nikolić“. Otvaranju će prisustvovati predsednik Republike Srbije… »

Sutra ponavljanje izbora na 8 biračkih mesta

iKragujevac 10.04.2017
Izbori za predsednika Srbije biće sutra ponovljeni na osam biračkih mesta, po jednom u Kraljevu, Pančevu, Vršcu, Vrbasu, Topoli, Zrenjaninu, Bačkoj Palanci i beogradskoj opštini Zvezdara. zbori za predsednika Srbije biće sutra ponovljeni na osam… »

Vremenska prognoza za vaskrs: Pogledajte kakvo nas vreme očekuje narednih dana!

iKragujevac 10.04.2017
U većem delu Srbije sutra će biti pretežno sunčano i toplo. Naoblačenje koje će ujutru zahvatiti severne, po podne i uveče proširiće se i na ostale krajeve uslovljavajući kišu, ponegde i pljuskove sa grmljavinom, umeren povremeno jak… »

Kokošije glave i noge na krstu: Prepadnuti Kragujevčani konačno uhvatili drekavca!

iKragujevac 10.04.2017
Ovo je sudbina kragujevačkog drekavca koji je tri meseca ledio krv u žilama – da li se iza drekavca krio švaler ili lopov, ali proleća 2015. godine kuće u kraju su kamenovane, nešto je noćima zavijalo kao mačke u parenju, glave i noge zaklanih… »

Uskrs donosi gužve na putevima

iKragujevac 10.04.2017
Vikend je protekao je u znaku pojačanog saobraćaja, a veći broj vozila očekuje se i u narednom periodu, posebno u drugoj polovini nedelje zbog predstojećih uskršnjih praznika, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije. Vikend je protekao je u znaku… »

Ekipa filma "Afterparti" u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza

iKragujevac 10.04.2017
Specijalna projekcija filma „Afterparti” sa posetom ekipe, održaće se u sutra od 18:10 časova u bioskopu Cineplexx Kragujevac Plaza. Glavni akteri ove komedije pozdraviće bioskopsku publiku te večeri. „Afterparti” je svojevrsna priča o… »

Prete li nam zaboravljene zarazne bolesti od kojih je umrlo na hiljade ljudi?

iKragujevac 10.04.2017
Zaboravljene zarazne bolesti, od kojih je nekada u epidemijama umiralo na hiljade ljudi, a koje su bile gotovo iskorenjene, prete ponovo da se vrate jer se sve manje dece vakciniše. U epidemiji malih boginja u Rumuniji, koja još uvek traje, zaraženo je… »

Rade na "crno": U Kragujevcu samo u jednom kafiću neprijavljeno 7 radnika

iKragujevac 10.04.2017
Inspektorat za rad saopštio je danas da je tokom dvodnevnog nadzora na gradilištima, u hotelima, hostelima, motelima i ugostiteljskim objektima širom Srbije, kod 759 kontrolisanih poslodavaca zatečeno 2.348 radnika, od kojih je skoro petina… »