Izvor: Jugmedia arhiva vesti 10.04.2017

Od sada i rad gradonačelnika pod lupom!

Jugmedia 10.04.2017
Na inicijativu Ministarstva odbrane, doneta je Odluka o pristupanju promeni Statuta Vranja, rečeno je nakon završene 61. sednice Gradskog veća. Prema rečima portparolke veća Zorice Jović, tročlana Komisija u kojoj se nalazi većnica Danijela… »

Vranjski teatar i na “Joakimu ”

Jugmedia 10.04.2017
Pozorište „Bora Stanković“ iz Vranja sa svojom najnovijom predstavom „Ruža ,uvela“ nastavlja da niže uspehe, budući da je nakon „Sterijinog pozorja“ , uvršteno u selekciju „ Joakim Vujić“. Odlukom selektora Aleksandra… »

Prevoz za komemoraciju u Grdeličkoj klisuri

Jugmedia 10.04.2017
Leskovačka lokalna samouprava obezbedila je prevoz za građane koji 12. aprila žele da prisustvuju komemoraciji stradalih na taj dan 1999. godine u putničkom vozu na Železničkom mostu kod Grdelice. Autobus će biti ispred Doma penzionera i polazi u… »

DSS o izborima: David pobedio Golijata

Jugmedia 10.04.2017
Izlaskom na birališta i glasanjem protiv vođe svih vođa iskazali ste veliku hrabrost i sačuvali svoju čast, navodi se u današnjoj poruci Leskovčanima iz Gradskog dobora Demokratske stranke Srbije. U DSS-u tvrde da je u neravnopravnoj borbi Davida i… »

FOTO REPORTAŽA sa gradnje Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri

Jugmedia 10.04.2017
Iako je rok za završetak Koridora 10 u Grdeličkoj klisuri, kraj prvog kvartala ove godine po obećanjima nadležnih, probijen, izvesno je da neimari neumorno rade i da se već nazire smisao velikih građevina, od tunela preko stotine mostova, kaskada… »

U Leskovcu se pojavile ovčije boginje

Jugmedia 10.04.2017
Desetoro dece obolelo je od ovčijih boginja, koliko je slučajeva registrovao tokom prošle nedelje Zavod za javno zdravlje, ali se pretpostavlja da je taj broj veći. Ove boginje, za koje ne postoji vakcina u masovnoj upotrebi, registrovane su kod dece… »

Nišlije ne posustaju, protesti osmo veče zaredom (VIDEO)

Jugmedia 10.04.2017
Nekoliko hiljada Nišlija učestvovalo je kasno popodne i večeras u protestnoj šetnji u „Protestu protiv diktature“, koji je osmi put zaredom organizovan u gradu na Nišavi. Kao i prethodnih dana, učesnici protesta su se okupili na Trgu kralja… »

Isidora Ilić i Jovana Pavlović pobednice konkursa Branku Miljkoviću u čast

Jugmedia 10.04.2017
Dom kulture Brestovac organizovao je trinaesti pesnički konkurs za učenike osnovnih škola sa temom „Moravske elegije – Branku Miljkoviću u čast“ na kojem su pobedile Isidora Ilić iz Leskovca i Jovana Pavlović iz Pukovca. Stručni žiri, u… »

Startovale “ Igre na vodi ” niških srednjoškolaca

Jugmedia 10.04.2017
Na bazenu Sportskog centra “Čair“ danas je organizovano prvo nadmetanje niških srednjoškolaca na manifestaciji pod nazivom „ Igre na vodi “. Pobedu na današnjim „Igrama na vodi“ odneli su učenici gimnazije „Svetozar Marković“ sa… »

Zbog Uskrsa rastu cene na pijacama

Jugmedia 10.04.2017
Kilogram krastavaca, koji su prošle nedelje na leskovačkim pijacama prodavani po ceni od 80 do 100 dinara, jutros koštaju od 140 na kvantaškoj i od 150 do 180 dinara na zelenim pijacama. Sem blagog rasta cene jaja u Leskovcu, koje se kreću od 12 do… »