Izvor: Kurir/Kultura arhiva vesti 10.04.2017

7 Žena koje su pokorile Jugoslaviju: Silvana Armenulić (2): Smrt u zenitu slave!

Kurir 10.04.2017
Kurir će u nastavcima predstaviti sedam najvećih seks ikona u SFRJ u feljtonu pod naslovom "Žene su pokorile Jugoslaviju". U prvom tekstu smo vam predstavili Oliveru Katarinu, a danas Silvanu Armenulić. Izazvala je revoluciju u narodnoj muzici - u… »

(Video) Kim Kardašijan u suzama: Starleta jeca zbog Kanje Vesta

Kurir 10.04.2017
U poslednjoj epizodi "Keeping Up With The Kardashians" vidimo trenutak kad je Kim primila poziv da je njen suprug Kanje Vesta hospitalizovan nakon nervnog sloma. Tridesetšestogodišnja zvezda, koja je u to vreme bila u Njujorku zbog događaja u spomen… »

Za bitlse 10.000 evra: Atelje mora da plati basnoslovnu sumu za pesmu All You Need Is Love!

Kurir 10.04.2017
Ništa bez love Atelje 212, da bi u novoj predstavi koristio numeru „All You Need Is Love“, mora da plati autorska prava, za koja nema budžet. Atelje 212 obradovaće 21. aprila svoju vernu publiku premijerom komada „Ljubav, ljubav, ljubav“ po… »

Maraja Keri ostavila 14 godina mlađeg dečka: Evo šta je pevačica shvatila posle 5 meseci veze

Kurir 10.04.2017
Pevačica Maraja Keri ostavila je dečka Brajana Tanaku posle pet meseci. Ona je rešila da stavi tačku na vezu zbog njegove ljubomore. Brajanu je smetalo što je ona u bliskim odnosima sa bivšim suprugom Nikom Kenonom i nikako nije mogao da se pomiri… »

Dušanu Kovačeviću uručena borina nagrada: Niko ne mari za pozorište u Vranju!

Kurir 10.04.2017
U Vranju je na Blagovesti, na kraju 51. Borine nedelje, uručena nagrada za celokupno književno stvaralaštvo akademiku Dušanu Kovačeviću. - Kad se pomene Vranje, većina ljudi koja voli i poštuje knjigu i pozorište pomisli na Boru Stankovića. Žao… »

(Foto) Kajli Džener oduševila svet: Svi joj se dive zbog onoga što je učinila nepoznatom momku!

Kurir 10.04.2017
Rijaliti zvezda Kajli Džener iako ima milione, uradila je nešto na šta niko od slavnih ne bi pristao. Kada je devojka tinejdžera Alberta Očoa odbila njegovu molbu da mu bude pratilja na maturi, on joj je lako našao zamenu. On je na maturu poveo ni… »

Porodica Džordža Majkla izbacila pevačevog dečka iz kuće: Evo zbog čega su to uradili!

Kurir 10.04.2017
Fadi Favaz, dečko Džordža Majkla, mora da napusti dom koji je delio sa pokojnim pevačem. Fdi je pronašao Majklovo beživotno telo u decembru prošle godine, a uskoro će dobiti zahtev od pevačeve porodice da se iseli iz njegove kuće vredne pet… »

Životna drama srpske glumice Krila je tešku bolest od najbližih, a ovo je njena borba sa rakom dojke

Kurir 10.04.2017
Glumica Suzana Petričević progovorila je o životnoj drami koju je proživela prošle jeseni, kada joj je dijagnostikovan karcinom dojke. Suzana je u novembru prošle godine operisana, a nakon oporavka nedavno se vratila angažmanima u pozorištu. Ona… »

Rak mu je oduzeo ćerku i ženu: Glumac posle 26 godina skupio snagu i otvoreno progovorio o tragediji

Kurir 10.04.2017
Slavni glumac Pirs Brosnan preživeo je teške porodične tragedije, i tek posle nekoliko godina skupio snage da progovori o svemu. On je 11 godina je proveo u braku sa Kasandrom Haris koja je znenada preminula 1991. u 43. godini, od raka jajnika. Od iste… »

Manekenka oduševila svet: Krisi Tajgen nepoznatoj ženi platila školarinu!

Kurir 10.04.2017
Bjuti blogerka Mercedes Ednej iz Karoline pokrenula je akciju za prikupljanje 5.000 dolara za kozmetičku školu. Novac joj je, kaže, bio potreban za školarinu i pribor. "Znam da postoji određene predrasude o ljudima koji traže ovako pomoć, ali ova… »